skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Laminat
prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 03.03.2008 do 06.03.2008, založil/a Freeraider
diky moc kluci tedkom dofam ze mi vynde ta garaz a hnedka se na to pustim tak snad to dopadne dobre :)
-> syky.ja: Já co jsem koukal na ty lam. sady tak tam je tkanina cca 650g/m2 takže si pekně zakituje a zabrousí
-> Freeraider: Jak píše David29 musíš to pořádně prosytit a čím hrubší tkanina, tím vic pryskyřice. A možná se ti laminát v létě nebo v zimě oddělí od podkladu, páč má jinou tep. roztažnost než palubka. Uvidíš
-> Freeraider: Jak píše David29 musíš to pořádně prosytit a čím hrubší tkanina, tím vic pryskyřice. A možná se ti laminát v létě nebo v zimě oddělí od podkladu, páč má jinou tep. roztažnost než palubka. Uvidíš
-> Freeraider: A taky nějaký škrábátko... ten skelnej materiál je svinstvo-))
A hlavně pořádně tu tkaninu "nasytit", pak to jinak stojí za hovno...
A hlavně pořádně tu tkaninu "nasytit", pak to jinak stojí za hovno...
Freeraider:normos kup v drogerii laminovaci sadu..cca 150 kc a tam je prykyrice...inicator do ty priskyrice a ta tkanina :o)...maj to vsude v drogerii a barvy laky
hh diky za radu :) mno chcu potahnou palubovku to by stacilo do toho 100g/m2 ne ? :) kolko si na tu pryskyricu mam pripravit penez asik tak zhruba hh :)
-> Freeraider: No tak asi tohle:
Laminační dvousložková polyesterová pryskyřice ( Larit L 285 ) , skelná tkanina: pro opravy do 100g/m2, pro silný laminát až 1600g/m2. Lze taky použít uhlíkovou nebo kevlarovou tkaninu ( to kdybys nevěděl co s penězma).
Viz web: fa Havel
A to je asi tak všechno. Jo a taky trochu trpělivosti![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
Laminační dvousložková polyesterová pryskyřice ( Larit L 285 ) , skelná tkanina: pro opravy do 100g/m2, pro silný laminát až 1600g/m2. Lze taky použít uhlíkovou nebo kevlarovou tkaninu ( to kdybys nevěděl co s penězma).
Viz web: fa Havel
A to je asi tak všechno. Jo a taky trochu trpělivosti
![1](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
kucii jakej material potrebuju na laminat ? a jaky stim mate skusenosti :)