Vlozka topeni?

prohledat
17 příspěvků (zobrazeno 1 až 17) od 18.02.2008 do 19.02.2008, založil/a Syny
řadit dle data
20:41:15
19.02.2008
Kuladmin
-> Syny: 3 3 Tak to jo to mas jistotu 3 3 .
20:31:53
19.02.2008
haso
a este si spominam ze, mi to tieklo presne na pedal plynu a z tade na podlahu vodica...ale teraz to zas netece1
20:29:45
19.02.2008
haso
-> Syny: zatial to neriesim, v lete to odstavim babke a skuknem co stym je, zatial kuri a teplo sa uz blizi6 a mozno ked mi to bude tiect tak budem mat v lete v skodovke vodnu klimu3 3
20:21:00
19.02.2008
Syny
-> Kuladmin: je to urcite fridex... Potvrzuje to i fakt ze vsechno kolem byo zmrzly jan ta voda na podlaze ne... Dokonce i matonka bly kus ledu 3
20:17:09
19.02.2008
Kuladmin
-> Syny: Jeste me napadlo je ta voda na podlaze teda s fridexem? ze jo. Neni to destova voda ze ne?
20:11:16
19.02.2008
Syny
-> haso: me to taky tece u ridice... A co je divny ze pul roku s tim autem nikdo nejel a pred 2ma mesicema to zacalo tect... PAk to zahadne prestalo a ted to tece zas...

-> Kuladmin: mno vsechn osem vymenil a utahnul... Celej rok to fungovalo v poho... Jeste zkounu dotazeni ty odvzdusnovaci hadice, ale byla sucha... Mozna je ze je praskla ta vlozka, pac se mi nezdal ten vystupek uz tenkrat prave u ty hadice odvzdusnovani - coz je strana kde mi to tece...
19:55:20
19.02.2008
haso
-> Syny: mne tece presne tak isto len na strane vodica a co je divne vzdy len asi jeden mesiac v roku, nechapem tomu, v lete nic, teraz zasa nic a od konca decembra asi do konca januara mi to chalo furt len na zem pod vodica, nechapal som...a teraz zas nic, a kurit to kuri stale...nejake je to vadne...
19:20:40
19.02.2008
Kuladmin
-> Syny: Aha vymeneny jo a utazeny je to dost? Tak pak netece nekde spoj hadice -teleso? A neb opak opravdu prasklej vymenik - hold to budes muset vytahnout.
18:27:16
19.02.2008
Syny
-> Kuladmin: To topeni sem mel venku pred rokem a ty tesnenicka sem vsechyn vymenil...

-> Pedros: je to nakloneny k ridici, ale pak mi teda vysvetli, proc kdyz sem se kouknul dovnitr tka bylo jasne videt jak to tece po stene u ridice dolu... Kdyby to bylo jak rikas tak to potece u spolujezdce a pak to topenim na dne protece k ridici, ale tak to neni...
16:14:59
19.02.2008
Pedros
-> Syny: 3 používej vložky jauwejs
Jauways vložky
15:46:28
19.02.2008
Kuladmin
Ja to tipuju na ten kohout bud jeden nebo druhej krouzek. Proste to z nej tece dovnitr do topeni. Tutove.Kdyby ne tak by musel nekde byt praskly teleso topeni-vymenik nebo otrhly privod pro hadice.
14:48:55
19.02.2008
Eqqus - zrušená registrace
Syny mne toto robil radiator kúrenia.Aj ked sa to nezdá ale vymenil som a bol pokoj.
10:07:34
19.02.2008
Pedros
-> Syny: pamatuješ si jak to chcalo mě? Taky u řidiče,a chcal ten kohout,teklo to vnitřkem pěkně a šup k řidičovi..navíc to autí máš trošku nakloněný,nebo ne?
19:58:29
18.02.2008
Syny
-> Bobesh: Kohout urcite ne pac ten je na strane spolujezdce, me to tce na strane ridice... Mno a odstavil sem s prazdnou 8

-> Kuladmin: Stoji mi to venku a fridex tam samozrejme byl... Sice nevim kolik ale v expanzce to ani jednou nezamrzlo... Jak rikam kohoutek to neni pac mi to viditelne tece u ridice...
10:24:46
18.02.2008
Bobesh
-> Syny: Nejspíš ti netěsní kohout topení,jinak čím míň vzduchu v nádrži,tím méně má benzín možnost se vypařovav,proto se doporučuje při zimní odstávce odstavit s "plnou¨"
07:46:20
18.02.2008
Kuladmin
Odparit se to i klidne mohlo tomu bych klidne i veril a co se tyce toho topeni mohlo ti to opravdu prdnout. Je to voda s fridexem nebo bez nej? Mas tam vubec fridex? A kde to mas odstaveny? Na ulici nebo v garazi? Ale vetsinou to tece ne druhy strane u kohoutu. Taky mi to takhle teklo ven tou spodni klapkou a byl to ten okrouzek v kohoutku. Tak mrkni.
00:16:22
18.02.2008
Syny
Panove mam takovej zajimavej problem... Dneska sem prisel ke svetlusce a koukal sem na zem u ridice a tam voda... Tak sem zkoumal odkad a kapalo to z topeni... Zajimavy ovsem je ze to auto pul roku nejelo a ta voda sem tam objebila tak pred mesicem, od ty doby nic a ted zase... Kdyz sem to zkoumal bliz, tak sem zjistil ze to stejka vnitrkem toho plastovyho telesa topeni a odkapava to na zem tou klapkou co smeruje vzduch na nohy... ovsem tece to na strane ridice... Coz je divny, pac tam je jedina hadice ta odvzdusnovaci... A ta je sucha... Nevim proc a kudy to vlastne tece - nesetkal ste se s tim nekdo? Napadlo mi jestli nepraskla vlozka topeni, ale fridex by tam mel bejt...

Jo a jeste neceho sem si vsim... Chtelsem napumpovat benzin do karburatoru a ejhle v nadrzi nic 9 AC pumpa sala jen vzduch... Kdyz sem auto odstavoval bylo tam malo benzinu - tak 3l odhadem. Mozna ani to ne... Ale ze by se to za pul roku vyparilo se mi verit nechce 9 Jedine jestli mi to nezamrzlo, ale to je taky divny...
Extreme Tyres