skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kolik m??
-> zidlik: já jsem potahoval kobercem u sedana 4 dveře, zadní plato, C a B sloupky a vyšly akorát 4x1 m. Taky plánuju udělat ještě podlahu tak uvidím jak to budu řešit z té 4m role...
tak dokoupit se dá vždycky
uvidim..nejdřiv se musí udělat ta muzika a pak uvidim
![4](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
-> zidlik: Tak výplně všechny 4 máš dohromady tak 2m2, potom přední část podlahy je taky 2m2, zadní taky, spíš ale víc (místo sedaček)..podle toho kam až dozadu to natáhneš, prední podbehy pres 1m2, zadní taky, pak máš vepředu ty boky tak 0,5m2 dohromady...
Ale to je vsechno odhad kdyz sem si to meril...nepocitej ze 10m2 role se rovna 10m2 počalounění..
Ale to je vsechno odhad kdyz sem si to meril...nepocitej ze 10m2 role se rovna 10m2 počalounění..
jo a mám garde takže to bude jenom vepředu na dveřích a vzadu jenom kousek na bokách protože zbytek bude zakrejvat ta muzika
a 11 metrů je trochu moc ne??podle mě by mě mělo nákejch šest metrů čtverečnejch stačit si myslim![8](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)
![8](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)
-> zidlik: Kazdopadne na vsechno co pises Ti ten metr tricet role nebude stacit ani omylem...
plato má na šířku 126cm právě proto to chci koupit 130 abych nemusel zbytečně řezat a nezbejvali mě žádný zbytečný vodřezky se kterejma se už nedá nic dělat a to plato místo těch sedadel bude taky rovný takže taky 126....a koberec na podlaze už se stejně bude muset udělat z více kusů
-> zidlik: Plato vzadu sem meril a myslim ze mi to vychazelo 120cm na sirku, ovsem ruku do ohne za to ted nedam :)
mno klasickej koborec na podlaze je urcite sirsi nez 130cm... Vem si ze skodovka je siroka 160cm a ten koberec je jeste naoohejbanej na tunelu a po krajich...
-> zidlik: To je tak těžký vliíst do auta a změřit si to..? Stejně to budeš muset udělat abys měl potom nějakej nástřihovej plán...
Jinak teda ja sem to jednou měřil a celou podlahu, kufr a podbehy predek plus zadek mi vyšlo co pamatuju asi přes 11m2 netto
Jinak teda ja sem to jednou měřil a celou podlahu, kufr a podbehy predek plus zadek mi vyšlo co pamatuju asi přes 11m2 netto
chci potáhnout auto vevnitř kobercem a maj to v balíku kterej je dlouhej 4 metry..já akorát potřebuju vědět jak si to mám koupit široký sem přemejšlel tak 130cm...budu tim potahovat všechno-podlaha, vzadu plato muzika místo sedadel výplně dveří...proste vsechno místo toho starýho koberce+to plato,muzika...jak myslíte vy že to mám koupit široký aby mě to dalo na celý auto?