sedačky Garde - čištění

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 28.01.2008 do 29.01.2008, založil/a Jakub M.

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

vyřešeno... vyprat to jde :)

Zastavil:Jakub M.

řadit dle data
15:11:57
29.01.2008
Jakub M.
tak jsem vykonal pokus... vzal jsem tu jeden černý potah a zkusil vyprat... šlo to na 40°C a se standartním práškem... nic se nesrazilo a koženka je OK.... všem děkuji za rady
00:02:00
29.01.2008
Matsoft
-> Rabbit: pasuje a sedacky jsem mel vcelku. kdyz mas slusnej lux tak to vysaje skoro do sucha a kdyz na to nechas jeste hodinku prazit slunicko, tak je to suchy uplne.
23:50:48
28.01.2008
Rabbit
Kuladmin, Matsoft:

A to ste měli ty sedčky v celku když ste to takhle máčeli? Jak dlouho to asi tak schne (dejme tomu v létě při 25°C) ?

A ještě se zeptám toruchu mimo. Nepatří to sem, ale nechce se mi kvuli tomu zakládat nový téma. Pasuje lavice (sedák) ze zadní Rapidí sedačky na šrouby po sedákách v sedanu nebo to budu muset nějak vyřešit?
22:54:18
28.01.2008
Kuladmin
JJ ja cistil taky sedaky ve felde po koupi - namontovany normal v aute suchou penou z vanishe a pak lux a parada - je jasny ze nejsou takovy jako kdybych je pral ale rozhodne prokoukli a zmyzly vsemozny skrvrny a i okopany predni zezadu od bot-nohou je naprosto pryc.

Ten vanish - nedelam mu reklamu ale je to tak je pekna vecicka - ta se povedla.
22:40:11
28.01.2008
Matsoft
ja jsem puvodni sedacky z cabria vzal 3x luxem s mokrym vysavanim. a co se tyce chemie, tak jsem pouzil jiz zminovany Vanish v kombinaci s necim dalsim na calounenej nabytek.... a prokoukly dost znatelne.
21:46:31
28.01.2008
Kuladmin
JJ vezmi to nejlepe tekutym vanishem co je na koberce. Samozdrejmne v ruce treba ve vane - ja myslim ze to bude bohate stacit. Ta vecicka je fakt suprova muzu jen doporucit.
20:22:15
28.01.2008
Rabbit
Taky to budu řešit, ale do pračky bych to asi nedal. Bojim se, že by se v pračce zničila ta koženka. Kámoš mi řikal, že se to normálně tepuje jak koberce.
20:03:37
28.01.2008
Jakub M.
Zdravím... potřeboval bych fundovanou radu. Mám v garde světlé sedačky a jsou jaksi dost zašpiněné... takže jsem stáhl originální potahy a chystám se je čistit. Předmětem debaty? budiž : Je vhodné prát to v pračce při 30°C??

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

vyřešeno... vyprat to jde :)

Zastavil:Jakub M.

Extreme Tyres