skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Radiator topeni Felda
prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 22.01.2008 do 23.01.2008, založil/a alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
Sice bude potrebne vyrobit nejaky medzikus medzi dbe polovice obalu kurenia, pretoze feldoradiator je o 2 cm vyssi, ale to sa nejako zvladne.....
tak som to snad poriesil, hlavne rozmery sedia a feldovy radiator sa zmesti do obalu z erkoveho kurenia:
Felda:
Felda:
-> Kuladmin: Dik za fotky, Feldovym radiatorom chcem poriesit problem slabeho kurenia v erke, favo radiator tam pasoval krasne, s mlou upravou origo obalu, hreje to neskutocne dobre, ale je tam problem s tym hlupym kohutom, takze feldovy radiator by to krasne poriesil, len neviem, ci ma tu istu velkost ako fackovy....
Tady mas foto - zhruba uprostred tematu a ted kdyz na to koukam tak budou asi dost rozdilny. A kdyz nezapomenu tak ti zitra zmerim ten z feldy.
skoda-virt.cz/cz/.../7276 9-kurenie-favo-do-skodovky
skoda-virt.cz/cz/.../7276 9-kurenie-favo-do-skodovky
-> Kuladmin: mohol by si mi ten feldovy zmerat - dlzka x sirka x vyska, pripadne hodit sem foto vyvodov? Vdaka
no mam pocit ze zaklad ma stejny rozmer ale to z facka je prave o nalitek toho kouhout vetsi ale uplne stopro ti to nereknu - mam taky jen to feldy.
-> Kalibán123: diky moc
pozna niekto tie rozmery radiatora?
pozna niekto tie rozmery radiatora?
no rozměry nevím, ale fáčko má na zavírání vody do topení stejný princip jak 105/120 tedy ventil který to uzavře a do radiátoru nic neteče kdežto felda to má jinak tam voda teče pořád a vstup teplého vzduchu do kabiny reguluješ systémem klapek
Ahoj, ma radiator topeni z Feldy tie iste rozmery ako favo radiator? A ako je tam riesene zatvaranie privodu vody. Pripadne fotyk pomozu. Vdaka