skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zrcátko felicie
stálo mě to tenkrát 50kč
já jsem to ve škodovkce taky měl (to zrcátko) nejlepší je zajet k někomu kdo dělá autoskla,ten z rozbitýho okna z feldy ten kousek vypreparuje a přilepí ti ho. Samozřejmě lepidlem na to určeným,žádný vteřináky a podobně,to by mohlo i prdnout okno
-> King: Hmm. Asi si sa este v matize neviezol, vsak :). Sice zvonku male ale zvnutra dlhe auticko. Opakujem dlhe, nie siroke :). Napr vzadu maju pre nohy cestujuci oproti napr. oktavke neskutocne priestoru. Ale vpredu by to chcelo automat inak je spolujazdec stuchany do rebier :). Inac ten sukaci matizek je skutocnost dokonca boli vyhotovene aj fotograficke dokazove materialy v podobe prasknuteho skla vdaka zrkadlu prilepenemu nejakym kvalitnym a pevnym lepidlom :).
-> PeterP136: šukat v Matizu? To jde jinak než "na zbabělce" přes haubnu? :)
Hlavne to nelepit napevno ale lepidlom na to urcenym. Jednemu matizakovi "bol" spatak ukopnuty :) a po nalepeni pevnym lepidlom uz sice nebol ukopnuty znovu ale zato pri dalsom "ukopavani" prasklo sklo :))).
Provadaj to v Baumaxu atd. lepidlo na zrcatka na celni skla ale kamos to koupit nevim co stim delal ale nedrzelo mu to.Tak v Autosklu ti to radi nalepej a bude to urcite drzet lip
![5](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/5.gif)
-> ak55: Kamosovi rozmlatil nekdo celni vokno na felde a kopil sem mu novy a ten protikus uz je prilepenej na tom vokne tak nevim cim se to lepi
No pokud jsi ho koupil cely i s tim protikusem co je na skle tak by tam snad melo byt uz lepidlo naneseny a pokud ne je na to primo spesl lepidlo nic jinyho tam nedrzi.
čau koupil sem si vnitřní zrcátko z felície a nevím jak ho mam přidělat na sklo! jestli mate nalý zkušenosti nebo rady tak mi napište předem díky