skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jak vycistit palubku
-> Davo: na strop je super SAVO
zkusim to i na tu palubku
Davo:
Někdo na to používá Savo. Ale nemám s tim zkušenost.
Někdo na to používá Savo. Ale nemám s tim zkušenost.
Ty jo, tyhle středový panely z prvních let užovek jsou stejně parádní... ty bezpečnostní, co se začaly montovat potom, to už není ono...
![1](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
taky ho sem tam pouzivam vydrzi pomerne dlouho na palubce ale ty bily fleky tim nesmeju a to mam jeste jeden problem strop je zlutej asi vlchkost da se tohle nejak odstranit?
Tak bratr používá ve fáčku na palubku olej ve spreji a funguje to dobře (mám pocit že takhle leštil palubku i ve stodváci)
hm pronto je spis na lesteni a ne na cisteni ja mam na tohle nejakou smulu pred dvemi lety sem koupil 105 perfekt stav a ta to mela taky sice na jednom miste tam sem to resil cernou fixou ated ugls koupil bych jinou ale 120 km proni nepojedu
-> Rabbit< koupil sem ji nedavno chci udelat kompletni renovaci ale tu palubku musim resit ted protoze kdyz uz bude vyndana popelnik mam novej
![1](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
Davo:
Jo, a když o auto pečoval otec, tak to dělal Prontem (normál na nábytek), ale to mi smrdí a nemělo to valnej efekt.
Jo, a když o auto pečoval otec, tak to dělal Prontem (normál na nábytek), ale to mi smrdí a nemělo to valnej efekt.
Davo:
A má to cenu řešit, když máč pod tou palubkou visící dráty z rádia a já nevim z čeho ještě + nějakej hyzdič na popelníku?
Ale abych ti odpověděl. Já na to vzal Cocpit spray (nevim jestli sem to napsal správně). Nastříkáš to, necháš zavadnout a rozleštíš. Ale problém u těchhle srágor je, že sou mastný a příde mi, že se na to pak víc chytá prach + jak se to odpařuje tak se mastí sklo. Ale se vzhledem palubky po aplikaci sem spokojenej.
A má to cenu řešit, když máč pod tou palubkou visící dráty z rádia a já nevim z čeho ještě + nějakej hyzdič na popelníku?
Ale abych ti odpověděl. Já na to vzal Cocpit spray (nevim jestli sem to napsal správně). Nastříkáš to, necháš zavadnout a rozleštíš. Ale problém u těchhle srágor je, že sou mastný a příde mi, že se na to pak víc chytá prach + jak se to odpařuje tak se mastí sklo. Ale se vzhledem palubky po aplikaci sem spokojenej.
Nevim teda prrsne co to je ale prodavaji se spesl spreje na plasty do interieru aut tak mozna by to slo tim.