skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
čistění interiéru
taky byhc vyčistlil koberce.. ono to fakt zaleze všude ten smrad..
-> JoseA: Ale bacha na to savo vsechno zakrej jinak ti to vyzere fleky !!!!!
Jinak ten Vanisch je fakt supr vec mozna bych i ten strop radsi skusil nejdrive tim.
Jinak ten Vanisch je fakt supr vec mozna bych i ten strop radsi skusil nejdrive tim.
-> JoseA: savo na vybeleni stropu, uvidis jak jsem to s tim delal ja tak kapaly ze stropu uplne cerny kapky, humus,,, a bacha na oci.. na sedacky ti pomuze Vanish Oxy Action, fakt super vec!
jasně, krytky stropu, šíbru, madla, části palubky atd sem vyhodil a dal matce vyprat, zbytek je flekatý a smradlavý. Mám sice nejaký čístící prostředek ve spreji (strašně pění), ale ten stříká jenom dnem vzhůru, takže bych mosel auto otočit na střechu. To savo zkusím. Nastříkat, nechat chvilku působit a vydrhnout hadrem/kartáčem? Hlavně teda ten strop a sedačky, zbytek sou prakticky plasty a ty vydrhnu jarem nebo nečím podobným. Dík za rady
-> Kalibán123: no to jsem myslel, ten rozprasovac jak na kytky..
-> Majkl: To existuje? já myslel že jsou jen takový ty šplíchátka že mačkáš páčku a ono to stříká a většinou tobě na ruce
na strop doporucuju savo ve spreji..
Co de tak vyndat ven, vyprat, umejt. Nic lepšího mě nenapadá keyž řikáš že to nejde vyvětrat. Nebo to zkusit přerazit jinym smradem, ale to bych nedělal.
Jaké s tím máte zkušenosti? Koupil sem auto po kuřákovi a ten strop je na šavlu, celý vnitřek nejde od smradu z cigaret ani vyvětrat.