vycistenie interieru

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 04.05.2007 do 06.05.2007, založil/a chooki
řadit dle data
22:45:22
06.05.2007
Tomáš SK
-> chooki: Na koberce, sedacky a latky ide perfektne Vanish (na koberce), stoji cca 120Sk. Prave dnes som s nim dostal z potahov dost neprijemne cierne flaky od brzdoveho prachu.

A skusal som to preto, lebo som si s tym zasral aj nohavice a nepomohol aceton ani technicky benzin a lieh, a matka skusila Vanish a zislo to uplne. Skus to, ak nepomoze, urcite to vyuzijes inde.
21:42:04
06.05.2007
deyvas
no vidite jak se to tu rozjelo... s tim benzinem se omlouvam, sam jsem to nezkousel, pac se mi nic tak moc nezaspinilo, ze by to neslo lanzou dolu (mydlo na prani lanza (cca 30,-) + vlhky hadrik a strop v rapidu vypada pekne bile zase), ale byl to aspon pokus pomoct 8 , zase ale je to barva na auto a je potreba necim rozpustit aby sla dolu (ne mechanicky)
16:25:17
05.05.2007
M a r c e l
lih ma zase nevyhodu ze strasne dlouho smrdi, ja v zime nalil do trubek na vodu v baraku lih aby mi nezamrzly (rozestaveny domek bez topeni) a doted je ta voda tim lihem citit, ale je fakt, ze jsem zatim vytocil stezi 1 kubik, snad se mi to podari vyplachnout, jinak se na lih asi udelam navyk B-)))
14:30:45
05.05.2007
Max
každopádně na technickej benzín nebo rozpouštědla v interiéru zapomeň....jestli ho teda nechceš zničit :-)
11:24:31
05.05.2007
U-Geen
ArmorAll mi radil max a funguje to.. optimalni kombinace s wapkou...
10:11:31
05.05.2007
chooki
dik hosi. budem si to robit sam, auto nikomu inemu do ruk uz davat nebudem, pokial to fakt nebude nutne
22:08:54
04.05.2007
PeterP136
Technicak na plastove veci v interieri radsej nie. Lieh ale bez problemov.
21:32:25
04.05.2007
kuko
-> chooki:

alebo si to daj nekomu profi vycistit, u nas to robi jeden chlapik za 1500 kompletka

usetris si cas, nervy a neposkodis si diely rozpustadlami
20:23:05
04.05.2007
Max
nějaký to čištění onteriérů už mám za sebou....mám několik vyzkoušených přípravků. Osvědčený je Armoral. Vetšinou kupuju ve spreji (asi 400ml tušim) stojí asi 350,ale je fakt dobrej. vytáhne ti tu špínu i z porovitejch plastů..i z látky,koberců atd....

Píšou nechat zaschnout a vysát. Já většinou opláchnu nebo zmyju vlhkym hadříkem. Ten armoral to totiž vytáhne napovrch. Pak jsou ještě další věci...převážně od würthu.... několik jsem jich zkoušel. Ale je to trochu jiná cenová...
20:02:43
04.05.2007
haso
-> deyvas: a ked to spravi tech. benzinom nebude to smrdiet?
14:55:36
04.05.2007
deyvas
-> chooki: tak to si teda myslim ze to moc neodstranis, vim presne jaky prach myslis a nevim nevim, jedine neco na bazi rozpoustedla, ale otazka je, jestli ti to nerozpusti i ty dily...

Bod 2: tak tady by takovy problem byt nemusel, zkusil bych to technickym benzinem. myslim ze by moc leptat tapeci nemel a ani ipury

Bod 3 - myslim ze by to mohlo jit taky tim benzinem (ta kozenka myslim ze urcite), ta latka mozna taky

Bod 4 - no asi zase ten technicky benzin a mozna kartacek

ten velurovy strop, tak to je velmi jemny material a tam fakt nevim jestli to pujde dolu...

Nejsem si jisty ohledne ucinku benzinu na zminene soucasti, prvne bych to zkusil na miste, kde to neni moc videt 4
08:50:21
04.05.2007
chooki
zdravim, hosi, mal som auto u lakosa a ten kok*t nechal cely interier niekolko tyzdnov v dielni, kde sa cely zaprasil, dost cviernym prachom, aj sedacky, velurovy strop, tapeci atd...Otazka znie, CIM A AKO dat dole cierny prach a vytepovat :

1. strop - velur ? -taky jemny plis

2. tapeci, palubka, stlpiky - plast,

3. sedacky - latka + kozenka

4. koberec .

Mam par napadov ale rad si vypovujem aj vase nazory. Dakujem pekne4
Extreme Tyres