tady je mezi těma krajema těch kolejnic vidět vpravo kulička která je rozpírá ... když ty kuličky vypadaj tak se kolejnice rozjedou a nebo se hrozně vyklaj.. takže pak se kvrdlá celý sedačka...
-> kuko: kuličky jsou jakoby na obou krajích tý kolejnice aby jí rozpíraly a nemohla se vysounout uplně, prioto je na koncíhc jakoby zahnutá aby ty kuličky nevypadaly.
ak ti to pomoze tak vedz ze s tebou sucitim. ja mam tiez problem s tym ako chodia sedacky po kolajnickach. vrzga to a ani to nejde do vsetkych poloh :(
pri dnesnom montovani "novych" sedaciek som narazil na problem, mal som zaseknutu (zpriecenu) lavu kolajnicku, cize tu s valcekmi, neslo ju ani namontovat, ani povolit, tak som musel pristupit na nasilnu metodu a vyklepkat kladivkom kolajnicu von z puzdra, zistil som ze ten vnutorny pohyblivy diel bol skruteny ako konar, valceky sa nemohli plynule pohybovat a dalsia vec ze tam nebolo ani stopy po nejakom mazave, proste sa to drelo na sucho://
k veci: kolajnicka je nepouzitelna kvoli znicenym dorazom a skrutenosti, mam k dispozicii 2 sedacky a ako som to na nich skusal tak inak ako nasilne to rozobrat neviem, viete mi niekto poradit ako rozobrat a nasledne zlozit ten mechanizmus bez poskodenia?