skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
výbava silver line
prohledat
35 příspěvků (zobrazeno 1 až 35) od 25.02.2007 do 28.02.2007, založil/a Martin2705
-> Jirik : to favo chci

Jestli nemáš něco z tohoto. Tak to není žádná výbava. 
http://www.youtube.com/wa tch?v=dlt4YS0CJSQ&mode =related&search=

http://www.youtube.com/wa tch?v=dlt4YS0CJSQ&mode =related&search=
-> Hurdis: jj, ja vim, ja to taky psal us o X prispevku jeste nize

-> Milos: o nějakých 7 příspěvků níže

-> Hurdis: taky by mě zajímalo jak to doopravdy chronologicky šlo. Asi budeš blízko pravdy...
-> Honza M: pravda, ale ten nevím kam bych chronologicky zařadil, jestli před Solitaire
jinak když už jsme u těch Solitairů, v létě jsem ho sháněl jako blázen a dopátral jsem se pouze dvou kousků na prodej za cenu, kterou jsem nebyl ochoten akceptovat, asi schválně kouknu po internetu, jak je to dnes i když už ho nechci
jinak když už jsme u těch Solitairů, v létě jsem ho sháněl jako blázen a dopátral jsem se pouze dvou kousků na prodej za cenu, kterou jsem nebyl ochoten akceptovat, asi schválně kouknu po internetu, jak je to dnes i když už ho nechci
mne se zda ze marathon byl pri prilezitosti olympiady, ted nevim kde, ci v barcelone tusim 92 takze leto,,
-> Hurdis: ještě million edition :)
-> Honza M: jasný, pokud bych měl věřit svojí chatrné paměti tak bych si tipnul pořadí:
Marathon - Excelent - Sport-line - Prima - Silver-line a Black-line - Green-line - Solitaire, zapomněl jsem na něco?
Marathon - Excelent - Sport-line - Prima - Silver-line a Black-line - Green-line - Solitaire, zapomněl jsem na něco?

-> Hurdis: excelent byl taky jeden z prvních. Má ho kámoš. Má to litáky ale ještě starou hnusnou hnědou palubovku...
a když už se tady řeší tyhle békoviny, tak známý má excelenta tuším z 10/1992, a snad i sport-line byl dřív než sociální Prima
-> janos: Prima určitě ne, první byl Marathon a Excelent, který dřív si netipnu, ale Marathon byl v produkci v době olympijských her v barceloně, takže léto 1992, jednoho z prvních pokud si vzpomínám dostal Lukáš Pollert za medaili na divoké vodě a hned mu ho ukradli
-> Fire: tlačítko na servo v 5tých dveřích na Formana
-> Milos 27.02.07 00:20:03: Nebyla první Prima Edition?

-> Skoda RBK: to su zvedav
-> tomapa: cos vykuchal
?

já jsem z jednoho formana na vrakači vykuchal nejspíš ovládání serva na pětky dveře je tam nakreslenej fobman s otecřenýma 5. týma dveři a vedou z toho 4 dráty 2 na žárovku má to žlutou svorkovnici a bylo to pod vypinačama světel a ještě toto je zvláštní skoda.stable.cz/cz/index.
php?id=2&i...
-> Fire: to ABSko bolo Bosch-ácke, hodnoverný dokaz bude

-> Fire: ja jen rikam ze to byla tusim prvni "lajna" neobycejnych favoritu
-> Skoda RBK: tak na to se kamarade moooooc tesim ...palubni pocitac byl tusim,ani nevim jak vypadal, ale na ABS su zvedav..pokud teda nepocitas tu nefunkcni kontrolku na pristrojovce
-> Milos: forman Marathon byla sracka a kazdej z nich hnije

-> Gryzly: zoženiem!

-> Skoda RBK: mas nejaky dukaz o tomzese davali do fáček ABS a nebo palubní počítač?
prvni "milion edition" byl dle mne forman marathon
-> Fire: ABS sa davalo urcite na vyvoz, tak isto ako el.okna, klima neviem ale vykonnejsie kurenie ano, vyhrievane sedacky sa tiez davali, aj palubný pocitac sa daval ale mas pravdu s tym airbagom ten se nedaval.
Inac mne sa tie posledne favority tiez pacia, si dakedy kupim nejaku ulozenku solitaire a dam do zbierky

Inac mne sa tie posledne favority tiez pacia, si dakedy kupim nejaku ulozenku solitaire a dam do zbierky

-> Jirik : ABS, pytle se nikdy do facek ani nedavalo...na vyvoz se obcas objevila klimatizace od firmy "VEBASTO" ... jnak to co pises o SILVER je tvuj nazor
.. me se treba libi a je to spicka ve favoritech ( i kdyz to je furt favorit
). SILVER,BLACK,SOLITARE a MILION EDITION bylo to THE BEST
..jinak c ose teda vse davalo co : jak jsme psal vyse obcas klima, pak elek. okna, tonovana okna, ostrikovace svetel, anatomicka sedadla, central + alarm na DO, zamykací schránka pred ridicem, vyskove nastavitelne pásy na predku,ostrikovace svetel, kourove lampy + obcas te npanel pod SPZ..takovy ty blbinky jako stresni okno, mlhárny, bocni listy, kryty lemů, stropni hodiny. lité kola se objevily uz drive na modelech např. SPORT LINE...

Podle mě se to u nás s klimou, servem, ABS nebo pytlema koupit nedalo.
Co má kámoš na autě, tak bych napočítal zhruba totok :
Jiné zadní lampy, tonovaná okna, "anatomické" sedačky s nulovým držením těla, centrál na klíček, střešní vikýř, alu kola, samolepka Silverlajn na boku, dveřní lišty a to je asi tak všechno, co bych pokládal za nějakou výbavu. Vzhledem k současníkovi G II (dveře bez příček), tak se to skutečně za výbavu pokládat ani nedá. Navíc za ty peníze co to tehdá stálo....
Standardní Fávo a Silver Line, to je něco jako 105 S s oslíma ušima + nestahovacíma oknama vzadu a ipurová 120 GLS.
Co má kámoš na autě, tak bych napočítal zhruba totok :
Jiné zadní lampy, tonovaná okna, "anatomické" sedačky s nulovým držením těla, centrál na klíček, střešní vikýř, alu kola, samolepka Silverlajn na boku, dveřní lišty a to je asi tak všechno, co bych pokládal za nějakou výbavu. Vzhledem k současníkovi G II (dveře bez příček), tak se to skutečně za výbavu pokládat ani nedá. Navíc za ty peníze co to tehdá stálo....
Standardní Fávo a Silver Line, to je něco jako 105 S s oslíma ušima + nestahovacíma oknama vzadu a ipurová 120 GLS.
-> Fire: něco málo už nebylo při koupi, něco jsem vytahal, pracovní auto výbavu nepotřebuje
ABS-ko mali iba vyvozove modely alebo sa dalo objednat aj u nas?
-> Hurdis: jste h orozebrali nebo co ?
..pak mel SIlver jinej strop, vyskove stavitelne pasy predni, tonovany okna lehce

-> Martin2705: jinak formana silver-line máme doma, ale už nemá ani centrál, ani el.okna, ani litá kola, ani ostřikovače světel, jen původní zadní světla, mlhovky, středový panel, sedačky, čalounění, lak a samolepky na bocích a tmavý B sloupek
-> Hurdis: jéééééé, ty bys zasloužil
-> Fire: já vim, co to přibližně bylo, ale potřeboval bych to naprosto přesně
-> Fire: já vim, co to přibližně bylo, ale potřeboval bych to naprosto přesně
-> Martin2705: bylo toho hafo, pres elekt. okna, klimu az po otevirani patych dveri od ridice :)
-> Martin2705: tohle mi ani nepřipomínej, měl jsem všechny tyhle prospekty, v letech 93-94 to vycházelo jako příloha v časopise Automobil revue, včetně velkých plakátů a já vůl to neúmyslně vyházel, když jsem se v létě zbavoval pár set kilo starých časopisů
-> Flacek: no já si myslim, že se v detailech liší, proto bych potřeboval ověřenou informaci.
Podle me je to uplne stejny jako black line

nemáte někdo kompletní seznam? Nebo leták, v článcích je black line a solitaire, tak abych to měl kompletní. Díky