skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
dá se ještě sehnat ?
-> p.b.: řesně tak . a ještě bych radši nový tohle je takový ošmejděný a vepředu žvejklý jak kdyby ho někdo ral kleštěma nebo něco takovýho.
-> petřík: No jestli budeš mít origo, nebo jen lehce předělanej interier tak by bylo nejlepší nechat origo madlo, já kdybych to dělal tak určitě nechám originál..
-> Staf1221: madlo právě nevim no ... nechci tam žádný tuzingový barevný nebo něco podobnýho jediný rozumný co mě napadlo je sehnat tohle nový ale nevim kde..
len este s tym madlom by to nieco chcelo spravit. ja som raz videl namonovanu rucnu z golfa alebo niecoho podobneho. to sa mi tiez celkom pacilo. len kym som druhykrat prisiel na vrakac tak to auto tam uz nemali :(
tak tu rucnu ti zavidim

-> Staf1221: no není moc vidět že je to metla a ne jen šedivá ale nevadí prostě je to ta samá barva co je na octavkách.
-> petřík: jj, mna taketo upravy vedia zaujat

-> p.b.: s tím si nějak poradíme

díky to sem ani nečekal takovej uspěch
-> Staf1221: no v autě to nemám ake od vodorovný polohy puvodná ručky je konec týhle víš o 150mm (cca) tak si to skus představit no je to dost kolmo když to v autě zatáhneš. večer dám kdyžtak ještě foto už v laku

-> petřík: pekna praca si zasluzi pochvalu. mas to uz aj namontovane? rad by som to videl ako to sedi v aute (najlepsie v oboch krajnych polohach). ja som nad niecom podobnym tiez uz uvazoval ale pri tom to aj skoncilo
-> petřík: Jestli se dá sehnat nový to nevím, ale upravený to máš pěkně, akorát se možná bude plést mezi tebe a spolujezdkyni .)
-> havlik: máš pravdu je to spíš na efekt že to jako vypadá víc sportovně a popřípadě na ni rychlejc šáhneš .
-> petřík: jo vypadá to celkem dobře no ale v podstatě krom závodního použití kde je stejne lepší hydraulika ta změna tvaru asi nemá opodstatnění ne?
-> Staf1221: jinak díky
tak dám ještě jednu fotku tam je vidět líp jak je to lomený atd.

-> Staf1221: ne druhou ne jen to madlo plastový nakonec :-) teď už je ve stříbrný perleti jako se dávána octavky ale to nemám blejsklý
nejtěší bylo udělat to táhlo od čudliku aby to fungovalo tak jak má.

pozeram ze si si ju pekne upravil. na co zhanas druhu??? tato vyzera fakt fajn
-> ps: no ne zrovna u nás ale tak třeba je to věc která se moc neprodávala nikdy natož teď.
-> petřík: A jak můžeme vědět jestli ji u vás mají?