-> Karel.: jo nerikam ho rozmlatit :D Ale jen do nej klepnout aby se uvolnil na tom tisicihranu Taky pomaha chatit ho nahore a zacloumat s nim k sobe a k oknu
já vždyckyl zamčel volant tím mi tůstal menší prostor pro hybnost s volantem a hejbal s ním do prava a do leva a trochu klepl kladivem do volantu směrem od podlahy a šel hned dolů
chce to vyklat z prava doleva co to nejvic jde, vzdycky oddych delat neco jineho a pak si jít "zabejcit" znovu po čase vždy povolý ale bývá to boj, kdyz me to neslo tak jsem se tak nasral ze jsem s ním vzdy tak strasne vyklal ze proste povolil
-> Majkl: já vyndal celou volantovou tyč i s volantem... měnil jsme oboje.. ale volant držel jak židovská víra, celou tu dobu asi pul roku jsem jezdil bez matky na tý tyči a stejně nepovolil..
Vem si nějakej kus mědi nebo něčeho, ať si někdo sedne za tebe a tahá za volant zeshora, zespoda se opři kolenama a dej ránu do toho tiscihranu a volant odskočí, když sme ho sundalvali poprvé tak to taky nešlo a po hodině povolil, ale zkurvili sme závit před tejdnem šel dolů znova a stačilo jenom ťuknutí a byl dole
-> Ad@m: pokud ti jde o sundání volantu z tisícihranu, tak zkrátka musíš zabrat o něco víc než je odpor spoje, v tomhle případě asi tak silou jako 1,12 svině. Pokud to prostě nejde silou, tak to musíš zkusit ještě větší silou, vždycky povolí.