Hlavní zásada je dokonale si rozmyslet co a kolik se toho na palubce odřeže. Protože jak se začne pitvat, tak cesta zpět vede přes pořízení nové palubky.
Jinak možností jak tam tu palubku dát je mnoho, proto se špatně sepisuje nějaký návod. Ale hlavně to chce klidné nervy a pevnou ruku. :o)
-> martin686: pocuvaj mohol by si napisat clanok o tej zastavbe ak by sa ti chcelo. asi by si niektorim pomohol. napr. mne a usetril zbytocne omyly. a ak mas aj fotky z tej zastavby tak potom neni co riesit.
Len taka(mozno blba)otazocka.Ked ste dali nizsie riadenie tak vam nezavadzal volant?Myslim tak ze ja som dost dlhy a vzdy mi uz v origo skodovke zavadzal volant na nohy.Hlavne pri nastupovani a tak
-> martin686: no ja to neplanujem robit....ale pre tych co si to chcu urobit dat navod, lebo dost casto sa tu opakuje ta otazka, btw aj ty si sa pytal ako to urobit
rolls: -> chces navod,tak trikrat promysli nez to zaznes rezat a pak muzes zacit urezavaji se hlane rohy na palubce,ale de voto jak hluboko ji chces mit(viz foto) pouravis origo drzaky tim ze je vohnes a decentne seriznes vydechz na topeni(ale na kastli)jo a dat si nis rizeni,dal jsem se nedopracoval a eletriku popisu dyl
-> strucy: nech sa nauci vyhladavat, nebude mu to vzdy predsa niekto iny vyhladavat, hlavne ak o tej teme je tu vlakno na kazdej strane btw...co nespravis navod ako si to tam ty napasoval?
-> rolls: prečo ja vy ste mu tu vypisovali aby použil vyhladávanie, miesto toho aby ste hladali len ste vykecávali ale no vidíš na niečo to bolo dobré nakoniec sme mu to našli a možno pochopil stoho niečo alebo to vzdal
-> Labros: bolo nieco aj o elektrike...som tomu nevenoval pozornost...ale ako popisujes, Saky tu take cosi pisal a este niekto kto to tam daval...tak neviem o co ide...staci si najst staru temu a tam sa opytat na nieco nove
-> strucy: tak si to skus vyhladat a nieco tam najde ty mudrc...urcite viac info ako v tomto prispevku, btw staci keby napisal do uz zalohene vlakno ktore bol par riadkov pod tymto
já si akorát pamatuju že jednou popisoval Saky jak se to dělá a bylo to v podstatě ve stylu, zkus ji tam napasovat, zjistíš že támhle musíš něco uříznout támhle něco přivařit, tuhle provrtat, něco přiohnout, a budeš to zkoušet tak dlouho až tam nakonec ta palubka bude...
-> strucy: preco si ty chytrak myslis ze akurat do tohto prispevku by nieketo napisal presny postup co treba urobit ked do dalsie dvadsiatich to nikto nenapisal? tak tu nemudruj ty
-> Rooney: -> rolls: tak mudrci jeden jediný príspevok najdite kde je všetko popísane čo prerobiť , spraviť a pripasovať ale jedine čo najdete je použi vyhladadávanie je tu toho mrte a pod takže ked nevieš poradiť sa zdrž komentára