skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Loketní opěrky z rapida do sedana
prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 04.01.2006 do 28.12.2006, založil/a Kalibán123 - zrušená registrace
Já je mám namontované také použil jsem jednu díru zbytek vyvrtal a vypiloval a použil tzv.rapidky se závitem,jínak mě vyjela až do IPURU-vyřešil jsem to tak že jsem opět upravil ipur,když to spočitám práce na cca 2-3hodiny.....
U-Geen
Aha, to sem nevěděl.
Aha, to sem nevěděl.
-> Rabbit: tam patri zaslepka. nemam :-(
Tak to pak jo. Ale stejně mi ty rapidí opšrky přídou takový hranatý. Hlavně tan horní ůchyt s tou dírou je očklivej.
Rabbit: Ja mam prave okna v elektrice jinak bych o tom ani neuvazoval
A ještě neřek, že si musíš sehnat zakrslý (miniaturní) kličky nebo elektriku na stahování oken. Páč původní kličkou při rapidoopěrce neotočíš. Proto je tam taky ani nějak nechci.
Teda jste me nepotesily
óóó děkujeme Vám tajemný Dane ;-)
Takze :-) Puvodni zustal jenom prostredni uchyt. Cely madlo je srovnany vic do roviny aby to nekoncilo az v ipur liste. Zadni i predni uchyt - udelany diry do plechu dveri, u zadniho do sikmy casti (nejspis jako to ma rapid? nevim, proc sou ty diry tak krivy), ve dverich mam takovou tu klasickou ctvercovou samodrzici matku. Chyceny to mam z dovodu tech sikmejch der imbusama, lip se s tim "steluje" ale i tak je to trochu nasilny
no taky muzu bejt tajemnej jako Dan ne? :-)
ty tak to je jedna z věcí co mi ve škodovce chybí...
-> Kalibán123: to by mělo jít, kamarád je tam má... horní šroub udělal samořez tušim a je to v pohodě
foto pls
-> Kalibán123: HA!
konečně někdo:-) mám tip - má je U-geen, uvidíme, zda nám poví, co a jak
konečně někdo:-) mám tip - má je U-geen, uvidíme, zda nám poví, co a jak
![4](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
Nevíte někdo jak to je s loketníma opěrkama z rapida když je chci dát do sedana? Jdou tam bez problémů? Já si je totiž tam chtěl dát a nějak to vůbec nejde a nesedí to. Je mi jasné, že tam jedna díra chybí, ale ty opěrky co mám tak se mi zdá, že ty šrouby z toho lezou pod nějakým divným úhlem a i tak to vůbec nesedí. Loketní opěrky = ty opěrky na dveřích za které zavíráte dveře kdyby někdo nevěděl
![4](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)