skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
potazeni palubky semisem
Dekuju vsem za pomoc..palubku necham v seriove podobe a s autem nejezdim denne, jen v lete a na srazy..
Flock je blbosť keď auto používaš na dennodenné jazdenie, drží sa na tom prach a bordel, na exponovaných miestach sa to raz dva zoderie, pokial ide len o nejakú leštenku na zrazy atď tak sa to ešte dá...ja som to mal v spotrebáku a nikdy viac...
-> jarda19: posli mi na mejl fotky ty palubky a pozadavky... mozna bych si nasel chvilku ale musel bych to videt

Ok dekuju
joo nejakou italskou cerny a ozdobny prosivani
A davals kozenku??
palubka madla nejaky kraviny a platil sem 2,5 tis pred lety
Je to zrejme prace pro calounika ze?? Nemate tuseni co si za takovou praci muze rict?? Treba potah kozenkou....
-> vhml: zaujimavé, kolko by vyšel flock na stropnici feldy ?
-> jarda19: nechal bych to usit at uz z kozenky, kuze, alcantary nebo co si kdo vymysli a je to,,, hlavne at sou kvalitni svy a lepidlo

Nejaky vase dalsi nazory ci napady??
-> jarda19: www.facebook.com/flockova
ni.kmp flockování umíme 

na hovno mel sem a nelibilo se mi to vubec jen to stalo zbytecny prachy... radsi kozenku
Exwrcteam: jak bys to udelal teda?
Exwrcteam: proc ne?
Ju koukal jsem uz na net, prijde mi to husty....mate tuseni kolik to bude stat na gl palubku??
flok nebrat :)
-> jarda19: elektrostaticky nanaseni "chlupu" na povrch predem opatreny lepidlem,,,
Co znamena poflockovat?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : zrovna Pavel je docela drahej no

-> jarda19: Co třeba čalouníka? Např. www.calounikps.com/ ... 
Než to nechávat potáhnou semišem, tak by určitě vyšlo levněji to nechat poflockovat.

Než to nechávat potáhnou semišem, tak by určitě vyšlo levněji to nechat poflockovat.
Zdar lidi, chtel bych nechat potahnout GL palubku semisem nebo kuzi...mate s tim nekdo zkusenosti?? Delal to nekdo sam doma nebo koho byste hledali na takovou praci?? Dik