skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Topení fouká, ale netopí. Poraďte
tak už vím, kde je problém. Díky za radu pánové. Na tom ventilu je uvolněné lanko na otevírání a zavírání.
Presne sahni z prava pod palubku na kohout topeni a skus jestli se otevira tahlem pripadne ho otevri rukou.
-> gorg555: a co ventil co je pod palubovkou je otvoren
-> castrol: zavzdušněné to nemám, odvzdušnění byla první věc, kterou jsem kvůli tomu udělal..
zavzdusnene to nemas
Zdravím,
mám 105ku. Nedávno jsem na topení měnil ventilátor, protože nefoukal. Teď už fouká, ale netopí to, fouká z tama jen studený vzduch. Poraďte mi čím to může být? Napadá mě výměna vložky topení, ale nevím, jestli to může pomoct.
Pak mě napadla možná příčina v tom, že když jsem vyměňoval ten ventilátor, tak sem kvůli přístupu odřezal ten krycí plech, který je nad tím ventilátorem v předním kufru. Že by tam jako tím pádem šlo víc studeného vzduchu z venku a nestačilo se to ohřívat.
Vážně nevím. Poraďte prosím..
mám 105ku. Nedávno jsem na topení měnil ventilátor, protože nefoukal. Teď už fouká, ale netopí to, fouká z tama jen studený vzduch. Poraďte mi čím to může být? Napadá mě výměna vložky topení, ale nevím, jestli to může pomoct.
Pak mě napadla možná příčina v tom, že když jsem vyměňoval ten ventilátor, tak sem kvůli přístupu odřezal ten krycí plech, který je nad tím ventilátorem v předním kufru. Že by tam jako tím pádem šlo víc studeného vzduchu z venku a nestačilo se to ohřívat.
Vážně nevím. Poraďte prosím..