Tak sem hodím pár fotek z průběhu zástavby palubky..prachu prosím nevšímat, je to ze zástavby a samozřejmě se bude umývat až bude dokončeno fotky jsou jen pro představu, časem budou pořádný..tohle je ,,jen,, mobil
-> Matulo: to že sem ji koupil byla čirá náhoda..prostě sem sháněl gls palubku-měl sem najitý asi 3 jiný a tahle byla vzhledově nejlepší, a to že je takhle jiná sem se dověděl až po otevření balíku doma, když sem náhodou našel tohle téma.
-> Mr.Lumpy: Jasný,to jo,tu lomenou sem v sedanech taky neviděl..asi ji vymysleli v průběhu let..kdo ví proč,s tim sklonem okna jak je vidět to nijak nekoliduje,tak mě ještě napadá,jak má kupé výškově stavitelné př.sedačky,tak udělali kapličku nižší,aby se zvýšila viditelnost a nezasahovalo to tolik do zorného pole řidiče ?? ..nevim.
-> ondie: je možný a asi pravděpodobný že větší je starší, nicméně tu se švem jsem viděl pouze v kupé... ten sklon skla je pro mne logický vysvětlení, jinak mě nenapadá důvod proč by se zabývali její úpravou
Kaplička je tam ta,jak ty říkáš sedanová..takže ono to asi nebude tak jednoduchý.
Určitě bych se přiklonil k tomu že je ta hranatá starší a byla dříve,až později přidělali tu lomenou,otázka proč a jestli to bylo kvůli tomu sklonu okna v kupé..
a mozno jee aj nizsia, ale nevyzera.. a ak je nizsia, tak to bolo skor podla nizsiemu "sedeniu" vodica, nie kvoli sklonu skla.... To by potom sedelo.. :D
-> Karlos (WIO46): nie nie, nevypada, zeby bola nizsia... praveze vyzeraju byt rovnako vysoke... ja mam v sedane tiez tu sedanou.. ale mam doma aj druhu palubku, pozriem aka je tam...
-> mixal.s: Však ta gardí vypadá že je nižší. A navíc jsem měl v ouže gardí palubku a kdosi se mě ptal, jakto, že tam není sedanová, že ta nemá na kapličce ten výlisek.
Nikdy sem teda nepochopil,podle jakého klíče se to dávalo,myslel sem si,že ta ostře sekaná je staršího data,z dob prvních Garde a úzkejch mezitypů,ale bylo mi to párkrát vyvráceno.
-> Matsoft: hmm,to je zajímavý...L palubku s ipurem znám,u GL palubek znám 2 druhy kapličky na přístroje,ale to co píšeš,respektive se na obrázku snažíš naznačit sem nikdy neviděl... U mýho Géčka,ze starý serie (löbra,atd.atd..) byla už GL za příplatek a vypadá normálně,s tim že má teda tu ostře hranatou kapličku budíků.