-> neutron01: já ti to řeknu tahle - koupil jsem novej tacho na 1203ku za 120 očí. Plech jsem ošmirgloval a nastříkal tímhle sprayem, pak jsem to osadil novejma věcma z 1203kovýho - něco tam bylo jinak,ale to jsem samozřejmě přehodil,tak aby to bylo embéčkovský. Ted si musim vyrobit těsnění nebo to utěsním silokokonem,aby se tam neprášilo.
hele kdys delas repasy palubek ( ja je pouze tunil aruzne vylepsoval ) mam budik z erka otackomer jak ho mam z repasovat? popripade bych z repasul i budik na benzin :=)
-> neutron01: -> castrol: nevim, já radši udělám z věci čtvrtinu a pak to za čas dotáhnu než něco dělat hned rychle, celý to ochmatat rukama od oleje - předělávat něco je nejhorší (popdle mě). Jestli se ti líběj růžový budíky, tak ti to neberu, ale alespoň je udělej pěkně....
-> j_j: jasne ze se hodi ale proste chci neco na co se nekdo podiva a bude valit oci na vsechny svetovy a nevericne kroutit hlavou us mam naky napady jen je zrealizovat
-> neutron01: Pokud máš jeden budík na palivoměr navíc, lze ho snadno zabudovat do nádržky splachovadla WC, napojení na plovák je shodné, + přivedeš přes adaptér od kulmy, uzemnění pod šroub mísy. Hodí se to do každé koupelny pravého škodováka a funguje to.
Sám teď rozmýšlým, jak zapojit otáčkoměr, při vrtání čidla snímače otáček mi praská keramika, asi to budu muset vrtnou pod vodou.