Šulda 05.02.11 12:32:20 napsal:
tam mužeš dát jedině tenhleten (viz foto) inak tu musíš něco vyrobyt
nebo poupravyt
Ale kde že
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
středový panel škoda 120
-> jarda19: tady ti ho jeden prodává skoda-virt.cz/cz/.../1298
75-velky-uklid-5?gotopost=
2...
-> Hurdis 05.02.11 16:43:47: Tak už čekám "U Lubasů" taky.. zaujala mě možnost objednání po dílech (1 panel mi chyběl, druhý nedávno ohořel), tak jsem zvědav.. Že máš ještě sílu na ty hrubky
.
![4](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
-> Šulda: Možností je více. Mimochodem "vyrobit", "poupravit".
-> jarda19: Projdi si vyhledávání, toto téma je evergreen, na jiných forech by již bylo zamknuto.
Nicméně pominu-li držák vlastní výroby pod "L" palubovku a klasické upravování panelu Felicia z dob dávných, je možné použít tento panel, který jsem měl v úmyslu namontovat do své užovky. img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/7461_2010-10-30_ 16-00-44_28.jpg
Máš pěkné eMko, tento by pasoval v podstatě i dobově. Sám jsem ho nevyužil, jelikož moji postavu 197/97 omezuje při ovládání vozidla. Je k mání v případě zájmu.
Na radu zdejších kolegů jsem před cca 3 týdny objednal zmiňovanou klasiku, panel který jsem ve více exemplářích vyhodil jako plastový odpad. www.velkoobchod-lubas.cz/ autopanely-7
Na dodávku zboží (nejen panelu) z doporučeného e-shopu zatím marně čekám.
-> jarda19: Projdi si vyhledávání, toto téma je evergreen, na jiných forech by již bylo zamknuto.
Nicméně pominu-li držák vlastní výroby pod "L" palubovku a klasické upravování panelu Felicia z dob dávných, je možné použít tento panel, který jsem měl v úmyslu namontovat do své užovky. img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/7461_2010-10-30_ 16-00-44_28.jpg
Máš pěkné eMko, tento by pasoval v podstatě i dobově. Sám jsem ho nevyužil, jelikož moji postavu 197/97 omezuje při ovládání vozidla. Je k mání v případě zájmu.
Na radu zdejších kolegů jsem před cca 3 týdny objednal zmiňovanou klasiku, panel který jsem ve více exemplářích vyhodil jako plastový odpad. www.velkoobchod-lubas.cz/ autopanely-7
Na dodávku zboží (nejen panelu) z doporučeného e-shopu zatím marně čekám.
tam mužeš dát jedině tenhleten (viz foto) inak tu musíš něco vyrobyt nebo poupravyt
Se podívej do ID karty co mam za palubku....klasickou eLkovou... Jo na vrakáči tam kde beru tak mu poslední 3 měsíce přivezli 2 120cítky....Tedko v zimě to prej upadá....
záleží jakou máš palubovku jestli máš tu novou tak tam de docela pěkně panel z felicie ale jestly tu starou a chceš do toho ty věci tak bych si to asi vyrobyl slabou překlišku a potáhnout jí inak panely dělaj bud na vrakáči nebo tady někdo mít bude
Čus lidi, chtěl bych poradit nějaký středový panel do 120cítky.....Poraďte s který máte zkušenosti a kde je dobré ho koupit...Chtěl bych do něj umístit rádio, ale i hodiny a otáčkoměr..Prostě si do něho udělám dve kulaté díry na hodiny a otáčkoměr.... Dík...