suri 12.09.10 12:12:41 napsal:
→ Peťo_120gL_NZ-sk: normálne odpojiť baterku , zhodiť
spodný plast , odksrutkovať imbusy vzadu na volante vybrať bag a opatrne
odpojiť , odskrutkovať 22 maticu a dať dole , kľudne sa ti môže stať
že sa ti rozsype krúžok airbagu a budeš kupovať nový za 40€ , preto
radšej rob čo káže kolega a to reklamovať sfušovanú robotu
a davat pozor na motany drat bagu aby byl dany v poloze ,, volant rovne,, jinak ho muze pretrhnout
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
demont volantu s airbagom felicia
prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 12.09.2010 do 18.09.2010, založil/a Peťo_120gL_NZ-sk
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Peťo_120gL_NZ-sk
-> darklord: Nj porad. Nejses nahodou povolanim jazykar? ![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
![3](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
-> Kuladmin: kde si prisiel na to ze to robili zenske?
-> Peťo_120gL_NZ-sk: nie , ale natočením volantu nemusíš nič vyriešiť nech ti to urobia kde to zbabrali
-> suri: a čo si to mám ist natrenovat na Autovrakovisko ? :D
-> Peťo_120gL_NZ-sk: jednoduché to je ale nie na prvý raz
dakujem pani za rady, no aj som tušil že to nebude jednoduche jak na 120-cke...
-> Peťo_120gL_NZ-sk: To neni dobrej napad presazovat volant pac pak bude spatne natoceny do plnych rejdu!
Opravdu jit na reklamaci geometrii spatne si ho zajistily a rozhodily to!!
Pri geometrii si musis volant srovnat a zajistit a az pak delat geometrii mozna byly lini delat obe strany tak si srovnaly jednu do spravnych hodnot a druhou k ni doladily a na volant se v....
Opravdu jit na reklamaci geometrii spatne si ho zajistily a rozhodily to!!
Pri geometrii si musis volant srovnat a zajistit a az pak delat geometrii mozna byly lini delat obe strany tak si srovnaly jednu do spravnych hodnot a druhou k ni doladily a na volant se v....
-> Peťo_120gL_NZ-sk: normálne odpojiť baterku , zhodiť spodný plast , odksrutkovať imbusy vzadu na volante vybrať bag a opatrne odpojiť , odskrutkovať 22 maticu a dať dole , kľudne sa ti môže stať že sa ti rozsype krúžok airbagu a budeš kupovať nový za 40€ , preto radšej rob čo káže kolega a to reklamovať sfušovanú robotu
-> darklord: :D dakujem ti za tvoju právnicku radu :) ale neriešme to touto cestou, ja len chcem vedieť či si môžme dovoliť davat dole ten volant....a akým postupom ak ano. nechcem to podcenit a ešte k tomu to neni moje auto teda ak sa niečo dojebe je to vp....
reklamovat geometriu. ako robili geometriu ked to nahovno nastavili?
zdravím, možno je to blbá otázka možno nie, ale kamarat ma po nastavení geometrie na felicii krivo volant. Na 120-cke kein problem, no tu je aj airbag a tak sa chcem spýtať na niaky návod ako to urobiť bez návštevy servisu. dakujem :P
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Peťo_120gL_NZ-sk