skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Doorboardy felicie do favorita
prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 14.05.2010 do 19.05.2010, založil/a Fajt - zrušená registrace
jo to je asi pravda tak sem se rozhodl ze to tedy predelavat nebudu tak kdyby nekdo mel zajem tak tapecejsou k mani jsou pekny cisty a je knim vsechno
Zdravím, dávám interiér z Feldy do Fáčka, pravda je, že skoro vůbec neseděj a ve předu mi nesedí tapeci s palubovkou. Fáčko je prostě užší než Felda!
-> Fajt: to priloz a uvidis hned myslim ze je to v zadni casti cca uprostred postrane a vypada to pak blbe. Ty dvere maji jiny tvar.
jak hodne se musi serezavat a v kterych mistech??
-> Fajt: Tak se podivej na ty zadni a uvidis musis je zrezavat pretvarovavat a sroubovat natvrdo apod. Oni ani ty predni nesedej uplne na 100proc.
ale co sem tak koukal tak to par lidi ma
-> Fajt: To jo no ale problem je ze tam nepasujou to by pak chtelo jiny auto - feldu.
ja fackovy mam ty cerny ale ty z felcky se mi libi vic
-> Fajt: Ja bych zacal tim ze si priloz zadni ke dverim a pochopis. Byt tebou vymenil bych je za origo fackovy nebo prodal a shanel fackovy.
Ja uz prave ty felinacky mam doma tak ze radis ze mam zacit prednima jo??
A je to tu zas predni se jeste tak jaks takz daji ale zadni nepasuji vubec musi se hoodne upravovat a neniu to hezky teda alespon ja sem to zatim alespon dobre a hezky udelane nevidel. Spis bych shanel original z lepsi vybavy fackovy.
Zdravim vas nemate nekdo zkusenoust s prestavbou felinackejch doorboardu na favorita jestli ano mohl by jste mi nekdo poradit nebo poslat nejaky navod ? predem diky