skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Středový tunel
-> jarda19: jo, mame, v obchode, alebo v inzercii ;)
Čus lidi kde takovy tunel koupim?? Máte někdo zkušenosti??
vsem dekuji
rozhodl jsem se zatim nechat tam muj stary stredovy panel.
![4](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
-> adamisko: Rodiče ho maj ve 120 a docela překáží na nohu, nedával bych si ho do auta. K věci - je ve 120M 1987, takže pasuje.
-> adamisko:
Tento tunel mám v autě a pasuje bez problémů. Drží to dva šrouby nahoře a jeden dole do tunelu (ten to tedy drží hlavně). Pokud budeš mít těžší rádio, doporučuji to spíše dole pojistit ještě oboustrankou (k tomu kastlíu na tunel). Kastlík na tunel se jen nasune, drží víceméně o šaltr (o tu spodní kovovou desku).
Tento tunel mám v autě a pasuje bez problémů. Drží to dva šrouby nahoře a jeden dole do tunelu (ten to tedy drží hlavně). Pokud budeš mít těžší rádio, doporučuji to spíše dole pojistit ještě oboustrankou (k tomu kastlíu na tunel). Kastlík na tunel se jen nasune, drží víceméně o šaltr (o tu spodní kovovou desku).
-> adamisko: proc by to tam nemelo jit, kdy v obou autech je L-kova plaubka...
nic na tom neni, das to tam a prisroubujes. Hahore do topeni dole do tunelu
nic na tom neni, das to tam a prisroubujes. Hahore do topeni dole do tunelu
ma nekdo s tim zkusenosti? instalace do vozu atd. ?
-> Timil: ta spodni cas se chyta nejak z boku srouby. a vrtat do stredoveho tunelu se mi zrovna nechce.
ja myslím že pasovat bude 100%
Ogaři, mam problem našel jsem středovy tunel, který se mi zalibil, ovsem nejsem si jisty, zda-li bude pasovat. Majitel tvrdi, ze byl ve skode z roku 1979. A ja se vas ptam, hodi se ten stredovy tunel do Skody 120 M L-kova palubovka?