-> Toňas: dvere nie, dvere su nezmenene, akurat je v nich o 2 dierky viac
uz som to aj spisal zhruba ako som to robil a povesil na net, je to tu: www.skoda110r.cz/article.
php?id=1019
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
stahování zadních oken š 110
díky moc!!! jen co bude po matuře tak se na to vrhnu... já se bál toho že se budou muste kvůli tomu předělávat dveře... ale vypadáto že natom nic neni... ještě jednou díky ;)
u sťahovačky treba odstrániť prepákovanie na otváranie dverí a otočiť systém otvárania tak, aby rameno chodilo za doskou s koliečkami, potom je treba skrátiť rameno, to si odmeriaš koľko budeš potrebovať a buď urobíš ako ja, spojenie dvomi šróbikmi (sú tam aby sa dalo troška vymedziť prípadná nepresnosť), alebo proste urežeš a zvaríš, taktiež je dobré osadiť na okne tú lištu čo najviac dozadu
lištu na sametku treba skrátiť, potom treba do nej nalepiť sametku, ja som použil chemoprén a drží to, sametku treba nalepiť aj do vodiacej lišty čo je vo dverách ak tam nie je, riešil som to takto, lebo som nenašiel doma dostatočne dlhý, použiteľný kus, ktorým by som mohol nahradiť kratší v zadných dverách
pohľad z vnútornej strany okna, dvere za šoférom
dobře chlapy díky, já se ten mechanizmus seženu a podívám se na to
-> kubo980: dostane, ja ich tam mám a okná chodia až dole, muselo sa ale skracovať rameno tej sťahovačky cca o 6 cm
Z predných tam mechanizmus asi nedostaneš... ak dostaneš tak bude zavadzať mechanizmus otvarania dverí..Otvoríš okno len do polovice. Ja som daval dozadu zo 120tky zadne mechanizmy.
Zdravím, měnil jsem zadní tapecy na svý š 110 a koukal jsem, že je to tam připravený na stahování oken. Přemejlel jsem že bych sehnal z jiný stovky ze předu mechanizmus a dal to dozadu. MYslíte že to půjde? nebo se to musí nějak upravit,převařit? Nebo máte někdo nějakej nápad jak to co nejlehčeji udělat? Díky