skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Stovka, čalunenie palubnej dosky
-> Seibo: to skor vyzera na nejake samo domo, aj ked to je ako vravis dokonale orezane. Origo pristrojovky boli biele bez ofukov, neskor s ofukmi a este neskor cierne, potom sa rozlisovali aj podla modelov, to presne ale neviem ako bolo, LS malo namiesto tych plastovych list dole take listy s vzhladom dreva.
-> Seibo: Obávám se že ne,tak daleko jsme tady s vylepšováním nebyli.
-> Bobesh: Pravdepodobne to robili pri tej vymene karoserie, ale napr okolo tych ofukov je to az velmi pekne orezane, možno to bolo dostať ako samostatne diely, taky dobovy tuning ??
-> Seibo: Ten bílej plast byl standart,myslím. Každopádně ta koženka dle mého fabrika není-nicméně zajímavý,vypadá to líp než originál.
Zdravim, chcel by som sa opytať na jednu vec, na stovke mojho stareho otca je na palubovke na tom bielom plaste čierna koženka nalepena, niekto mi už hovoril že to určite nie je od vyroby, ale ako domaci tunning to nevyzera, je to pekne orezane a nalepene, nevie niekto či to robila nejaka firma alebo kto to robil? Ešte som to nevidel na žiadnej stovke.
Ešte dodam že r.v. je 75 ale v 85tom (+-) mala nehodu a bola menena cela karoseria odvtedy nema ani vyr. štitok tak neviem či to je obyčajna 100vka alebo L-ko lebo palubka je vraj z L-ka.
Najazdene ma cez 80 000 tisic, garažovana....
Ešte dodam že r.v. je 75 ale v 85tom (+-) mala nehodu a bola menena cela karoseria odvtedy nema ani vyr. štitok tak neviem či to je obyčajna 100vka alebo L-ko lebo palubka je vraj z L-ka.
Najazdene ma cez 80 000 tisic, garažovana....