skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
osvetleni popelniku a prihradky na favo 93
prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 18.06.2009 do 21.06.2009, založil/a Pankac1985 - zrušená registrace
-> Pankac1985: A vůbec,já to dělal na stodváce,ty to máš na fávu se stropním panelem ještě jednodušší...
-> Pankac1985: Tak třeba ne přímo do popelníku. Já jsem to řešil ve stylu osvětlení interiéru u roadsterů,tj. do spodní hrany zpětného zrcátka otvor,ten překryl barevným sklíčkem ze 100vkový šipky blinkru a do zrcadla implantoval 5tiwatovou sufitku. Na rok 1995 dobrá vychytávka za trochu práce a nulových investic. A v dnešní nabídce LEDek je to jen o barvě,intenzitě a rozptylu...
vzdyt je to tam samej plech tak tedy kam s ni?
no co, kup diody, neb vykastruj ze sviticiho zapalovače, sežen odpor 1kilo, vem pajku, sletuj dokupy s kablikem a zapoj trebas na spinačku....zapojil jsem to na spinačku a popelnik se rozne když otočim kličem na I. polohu....
jo do popelniku sem použil 2xdiodu ze staré optické myši....sviti to jak v pekle...
diodu do popelniku neumistuj na samotný ten šuplík, ale na stranu palubky...popelnik pak normalne vytahnes a vysypes.
jo do popelniku sem použil 2xdiodu ze staré optické myši....sviti to jak v pekle...
diodu do popelniku neumistuj na samotný ten šuplík, ale na stranu palubky...popelnik pak normalne vytahnes a vysypes.
hele lidicky poradte mi jak na to abyn to nebylo moc videt a popelnik se dal vyndavat normalne