-> Majklsto: Na zbytek po kolíňáku mi jednou pomohla horkovzdušná pistole 750°, na druhej pokus se příruba přece jen tochu nadechla a povolila. Jinak platí, co pravil -> Eidy: .
A ne že vyhoříš a pak mi budeš nadávat..
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Demontáž priruby volantu
15:02:07
27.04.2009
27.04.2009
Jozka
06:06:02
22.04.2009
22.04.2009
Mr.Lumpy
-> Majklsto: já to stáhnul stahovákem na ložiska ale měl jsem s tím docela problémy
22:51:27
21.04.2009
21.04.2009
Majklsto
-> Eidy: ked by som už volanto vu tyč demontoval,tak tam dam druhu
ale snažim sa tomu vyhnúť
ked pridem domov dak sem dam fotku stahovaku ktory som vyrobil.5mm plech sa deformoval a príruba furt drží
sviňa jedna
ale snažim sa tomu vyhnúť
ked pridem domov dak sem dam fotku stahovaku ktory som vyrobil.5mm plech sa deformoval a príruba furt drží
sviňa jedna
22:29:01
21.04.2009
21.04.2009
Eidy
Tak tě asi nepotěším. Nejlepší by bylo vyndat volantovou hřídel a zapřít spodek příruby o čelisti svěráku a hřídel vyrazit kladivem. A nebo si musíš udělat přípravek (musel by sis zjistit rozměry a vymaslet tvar) ve tvaru kruhu. Nebo aspoň podkuvu, která se zapře o spodek příruby a stahovákem sundat. To je tak když tu matku někdo zatáhne na krev.
10:02:13
21.04.2009
21.04.2009
Majklsto
Prosim poradte nejaku fintu ako stiahnut prirubu volantu na skode 100. volant je to kolínsky
ked som skusal prirubu stiahnut stahovanom tak som sa dostal to takeho extremu ze priruba sa zacala deformovat,ale stale nejde dole.Tu matku zozadu som samozrejme odkrutil.Nejake poklepavanie vobec nepomaha.Cele spojenie som napatlal WD-40 ale ani to nijak nepomohlo.
Nebavi ma pri každej demontáži odkrucat 6 sroub,tak to už chcem raz a navdzy vyriesit.
Prosím poradte nejaku dobru fintu
ked som skusal prirubu stiahnut stahovanom tak som sa dostal to takeho extremu ze priruba sa zacala deformovat,ale stale nejde dole.Tu matku zozadu som samozrejme odkrutil.Nejake poklepavanie vobec nepomaha.Cele spojenie som napatlal WD-40 ale ani to nijak nepomohlo.
Nebavi ma pri každej demontáži odkrucat 6 sroub,tak to už chcem raz a navdzy vyriesit.
Prosím poradte nejaku dobru fintu