skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Volant Mtx vs. Kolínské nástrojárny
-> Tomaso435: co mam origo mtx v aute tak ma puvodni perforovanou jako kolinak... stred by mel byt jako u kolinaku ale nizsi a jak tam drzi, to netusim, asi jsou v nem diry na hlavicky imbusu a je to jen nasunuty.
-> Pavel P.. 26.03.09 19:18:28: takto má vypadat ? bez krytky? předpokládám že tem chybí jen logo do tej díry... jinak pošití je taky takhle origo ?
neměl nějakej ocelovej MTX třeba perforovanou koženku jako kolíňák ?
neměl nějakej ocelovej MTX třeba perforovanou koženku jako kolíňák ?
-> Pavel P..: Jo jo jo jo.. i čalounění se výrazně odlišuje. Jen jsem narážel na ty vykroužené otvory v paprscích, na těch ostatních MTX kouscích vypadají ďourky větší a tím i blíž u sebe.. Ale možná jen vypadají..
Jinak bych se nechtěl hrudním košíčkem potkat s těmi imbusovými hlavami šroubů.
Jinak bych se nechtěl hrudním košíčkem potkat s těmi imbusovými hlavami šroubů.
Takže MTX je ocelovej, malej střed, větší otvor a KN je hliník, větší střed a menší otvor, ju?
PS: pokud je u MTX zapuštěná matka, tak se liší i ta nába?
PS: pokud je u MTX zapuštěná matka, tak se liší i ta nába?
-> TTomas: Vím o tom, nicméně, mám doma originál :)
-> Jozka: ale chyba láfky, je to skutečně MTX, výřez je z článku o nové škodě 120LS MTX rally...kukni na střed je menší než KN a díra uprostřed vetší takže by nebylo kam chytit ten trojuhelník k uchycení toho pěnovýho bobku a KN má matici volantu jakoby venku pod tou krytkou kdežto tento jí má schovanou v nábě, v tý díře.

-> Pavel P.. 26.03.09 19:20:32: Tak tenhle MTX teda fakt vypadá skoro jako KN..
-> m8rinek: ten personal mirage ted nekdo dela jako repliku na zakazku. Mel jsem ji v ruce, je krasnej a perfektne sedi. Kdyby nestal 6500 tak ho beru hned. Kam se hrabou moderni potvory. 

-> Tuzemák: kolíňák je hlinikovej, MTX co jsem měl byl ocelovej.
-> Tuzemák: jsi slepej?
-> Tuzemák: sou jiny pozorně podivej:)
sakra, dyť vypadaj všechny stejně (až na potah) jak to mám pak poznat?
A neměl by bejt hliníkovej?
A neměl by bejt hliníkovej?
pak bych ještě zmínim volant pro RS a LR Personal Mirage (italie)
www.skoda110r.cz/gallery. php?aid=131&am...
vicemene nesehnatelnej artikl :)
www.skoda110r.cz/gallery. php?aid=131&am...
vicemene nesehnatelnej artikl :)
-> King: Správně:) Kolínská šlechta

-> Tuzemák: Jen jako lokální kolínský patriot si dovoluji poznamenat, že to výrobní družstvo se jmenovalo Kolínská nástrojárna! :)
Kolín je Kolín

Zdar, moh by ste mi někdo vysvětlit, jak se liší tyhle dva volanty? Nejlépe na fotkách, díky.