skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jaké polohovatelné sedačky
prohledat
33 příspěvků (zobrazeno 1 až 33) od 26.12.2008 do 30.06.2011, založil/a Mantrabeach
-> tunerlada: hele ty moje jamex jsou taky trubky a jak se v tom dobře sedí.
-> m8rinek: jinak co říkáš na tyhle ? www.sportovni-sedacky.cz/
sportovni-sedacky/.../4-Sp
ortovni-sedacka-JBR-pevna-
laminatova-skorepina-barva
-cerna-1ks ztěch co sem našle po netu vypadaji celkem pohodlně že nemaj takovej pravej ůhel jak ty sparca juniory
-> m8rinek: právě vtom je ten problém,že většina sou dalko jak sviňa nebo jen eshopy a nejblíže jsou jen ty polohovatelný fk
asi ještě počkám než se nějaká naskytne blízko nebo nevím
![3](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
-> tunerlada: anatomie sedačky. I když asi to chce do něčeho nejdříve sednout, nebrat mrdky typu Autostyl...
-> m8rinek: no a v čem je lepší tta skořepina?když teda neberu váhu ta bude určo nižší,tu sparco sem našel za 2 tis kč jetou
-> tunerlada: hlavně, než trubkový Sparco za 4500Kč, tak bych volil skořepinovou Turini za 5.
no a nebo doporučujete raději napřed koupit 4b pásy a vyzkoušet je v kombinaci stěma mejma sedačkama zda to bude přínos či nikoliv?
-> U-Geen: tak to sem se dočet ve starých tématech o pásech a v pár kartách že to není žádná hitparáda a může se stát že to při nárazu rozdrtí klíční kosti či pořeže krk jak to není pevně ukotvené
-> tunerlada: proc? protahnes pod operkou a pohoda
-> m8rinek: tak recara sme měli i v deltě dokud ještě byla doma ale stěma cos odkázas teď bych si nepomoh skrz 4b básy
,no ale takže to sparco sprint nedoporučuješ? jelikož ani teď stávající sedáky mi nejdou sklapovat a dozadu ač blbě se dostanu nějak tak uvažuju i to nesklapovacích
![10](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/10.gif)
-> tunerlada: třeba něco takového. Recara jsou lety prověřený, hezký a funkční sedáky. Taky se montujou od dob Capri po dnešek... auto.bazos.cz/inzerat/...
/Sedacky-RECARO-BMW-M3-VW-
T3-TRANSPORTER.php
-> m8rinek: myslíš tada tyhle? auto.bazos.cz/inzerat/...
/sportovni-sedacky-par.php
-> m8rinek: no takže ty fk jsou dle tebe jen na efekt a jinak na tom budu stejně jako stěma stávajícíma ? (foto viz karta)
Než kupovat nějakou hračku jako je FK, tak bych se poohlídl po lety prověřených Recarech...
-> vhml: no měřím cca 190cm a váhu mám 87kg myslíš že bych se nevlez respektive bych vtom byl moc namáčklej ? (nemám možnost to vyzkoušet )
Juniory jsou na těžší postavy už trochu nepohodlné.
fk jsou takovýhleto: obrazky.cz/detail?q=sedac
ky%...
a ten sparco: obrazky.cz/detail?q=sparc o%2...
a ten sparco: obrazky.cz/detail?q=sparc o%2...
tak obnovuju vlákno s dotaze a prosbou o zkušenosti,doporučujete raději sedačku Sparco Sprint Junior z trubkovým rámem nebo polohovatelné sedačky FK ? auto není na denní ježdění,jen pro zábavu a srazy.bojím se že u těch fk aspon dle foto nebude tak dokonalé boční držení těla.momentálně mám sedačky z peugeotu 405 které taky nejsou k zahození ale ač maj nějaké to malé boční vedení tak vnich lítám..ot tedy budou ty fk lepší nebo raději koupit toho sprinta?
edit:jestli by někdo měl rozměry zejména sedáku toho sprinta tak bych se nezlobil :)
edit:jestli by někdo měl rozměry zejména sedáku toho sprinta tak bych se nezlobil :)
zdravíčko pánové, setjenj dotaz jak -> ondie: jak jste řešili jinej rozchod kolejnic? škodvka má kolem +- 50, felda +-44,nechi zasahovat do karoserie, dík
A sou feldí pojezdy záměnný,když bych je chtěl do shade ? ..nebo se musí něco upravovat ?
-> Kedar01: to jsou hezký ceny
www.carbonia.cz/?m1=15&am
p;... podivejte se sem, jsou to ceny za pár.
-> Mantrabeach: Na tyhle sedačky jsem taky koukal a myslím si,že je to pěkná cena.Tady je jiný odkaz www.tuningshop.cz/sportov
ni-sedacka-jom-sportstyle-
1-cerna-latka.htm a je to včetně pojezdů,ale já je udělám z feldy.
-> Milan 136: felda si myslím že by šla,je to dost podobný 120.
-> Nwkt: jo právě že jsou supr a mě do žlutky tyhle obyčejný stačej
-> Nwkt: jo právě že jsou supr a mě do žlutky tyhle obyčejný stačej
-> Mantrabeach: Já chci taky koupit nějaký podobný, ale koukam cena těch JOM je luxusní ![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
![1](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
-> zidlik: když tam máš ty kuličky který tam patří a nemáš nic povolený ani prasklý tak to je v pohodě. teď jsem si sjel s Peugeotem 206 RC a jak je to 3dv tak je ta sedačka neuvěřitelně vymlácená jak se sklápí....zlatá 120...
-> Mantrabeach: tak felda pojezd už ujde ne?
-> Mantrabeach: tak felda pojezd už ujde ne?
no to je jasný taky bych to nedal na pojezdy co maj 5 cenťáků vůli![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
![3](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
-> zidlik: jo ale určitě ne ze 120 pojezdů,to je tragedie
-> Mantrabeach: no to se asi bude muset dokoupit..otázka je kolik to stojí..nebo předělat zjinejch sedaček zase tolik práce to určitě nedá
-> zidlik: jo já chtěl tyhle ale pojezdy by se asi musely koupit.nevím jestli je maj k tomu
www.reviloshop.cz/store/g oods_JOM-10021_sportovni-s edadlo-sportstyle-1-cerna- latka.html
www.reviloshop.cz/store/g oods_JOM-10021_sportovni-s edadlo-sportstyle-1-cerna- latka.html
www.reviloshop.cz/store/g
oods_JOM-10050_sportovni-s
edadlo-performerstyle-spa-
cervena--cerna-kozenka.htm
l já chci do auta až budou peníze tyhle ale pojezdy asi nemaj to se bude muset dodělat
nikdo o ničem neví?
Plánuju nový přední sedačky do auta a nějak se nemůžu rozhodnout který by byly nejlepší.nechci skořepiny ale polohovatelný.neměl by někdo nápad jaký a popřípadě kde se poohlídnout?mám jedný v merku ale taky bych rád aby byly i s pojezdama.díky