-> Tuner#2: Ou, to bude těžký. Moc mě nebaví řešit tyhle věci přes internet. Ať už veřejně nebo SZ. Když vytahuješ starý příspěvky a hostorky, tak to bych mohl taky. A mohl by každý. Napadá mě třeba jarní diskuze na AH ohledně replik. Šlo tam myslím o F40 na podvozku Fiero. Hned ses tam začal rozčilovat, co je to za bastarda a že to nemá za mák smysl. A začal ses tam ohánět škodovkama a jejich super jízdníma vlastnostma. Uvědom si, že zcela objektivně je Škoda nic v porovnání s opravdu velkýma značkama. Koukni se třeba na Goodwood nebo podobný záležitosti. Tam uvidíš opravdové vozy své doby. BMW, Mercedes, Jaguar, Aston, Porsche, Alfa, Lancia, Ferrari, Lamborghini atd. Škodovka tam nebude ani jedna. Pro spoustu lidí je škodovka bezvýznamná značka a mají svým způsobem pravdu. L&K byla světová třída, Škoda už ne. Chci tím říct, že Tys tam pomlouval Fiero a repliky, ale co děláme my? Taky si doma bastlíme auta a snažíme se je udělat lepší a hezčí. Vždycky záleží na úhlu pohledu. Chce to nadhled.
Ta reakce na MVM byla jak facka. Něco se snaží říct a vysvětlit a Ty na něj, že se povyšuje. Myslím, že nikdo jiný to tak nevnímal.
Takový ty výkřiky jako "To nemyslíš vážně!" mi přijdou fakt nešikovný. Každej nemůže vědět všechno. A taky to ohánění se Mostem a věděním o stavařině, o focení. atd. Na to bych Ti mohl napsat, že víš kulový, když jsi nebyl na Ringu. Vždycky bude někdo, kdo toho v dané problematice ví víc a proto je třeba trochu pokory.
Proč bych se měl nechat strhnout? Myslíš, že mě někdo navádí, že nemám vlastní názor? Právě že mám a dost dlouho jsem mlčel a dělal, že to nevidím, ale včera už jsem to nevydržel.
Oháníš se tu zprávama od kamarádů z FB atd., ale věz, že jsou i jini kamarádi, kteří řeší naopak to co se děje s Tebou.
Tebe mrzí že Ti tohle říkám a mě mrzí, že to říkám Tobě. A ne poprvé. Neříkám Ti to proto, že na Tebe hážu bobek, ale naopak proto, že nehážu. Takže nepovažuj svoje znalosti za samozřejmost pro každého. To by ses pak divil, kolik lidí by Tě mohlo v životě vykoupat proto, že něco nevíš.
Takže v klídku, ok?
A víc psát mě už dneska nebaví.