Kulisa řazení. Je tam dvakrát to těsnění, které se asi po třiceti pěti letech nějak samo rozpadá. Ale kde ho vzít. Laboroval jsem, uříznul kus kabelu, zkoušel tu bužírku, ještě jí piloval zevnitř, pak jsem hledal měděnou trubičku, tu ale nemám, a pak jsem si vzpomněl, že jsem měl kdysi starého Mercedesa, a tomu se uvolnil dolní závěs předního tlumiče. Já to rozdělal, prohlížel, a no a jdu na Chodov do Mercedesu, a říkám: prosím jedno těsnění na dolní závěs. Chlap se tak řechtal, až si od psacího stolu udělal bouli na hlavě. Pak zvážněl, a říká: na tento typ MB se nedodává těsnění, ale celá tlumič, který je podle vašeho vin s regulací. Já měl u sebe asi pětikilo, jak jsem zvyklý z návštěv v AutoKelly, tak říkám, OK, dejte mi ho. A on: nenene, hochu, nemůžeš si koupit jeden, musíš si koupit dva, to je komplet. A já že dobře, beru dva. O on: nenenene. nemůžeš si koupit samotné tlumiče, protože k nim je ještě jejich ovládání výšky (nivo), každé je za trojku. já říkám, coto, to je ovládání dražší než tlumiče? A on si udělal druhou bouli!!!!! Smál se jako tenhle chlápek na YT:
Risitas - Las Paelleras - CZ titulky
a pak řekl, že jeden tlumič stojí třicet jedna tisíc korun!!!!
Tak jsem ho poslal doprdele, odjel jsem na zahradu, uřízl kus zahradní hadice, narval to na osu tlumiče, a starej Mergl určitě někde jezdí dodneška na zahradní hadici :-).
No a já teď vyřešil věc úplně stejně, našel jsem nádhernou tenkou pěkně opletenou hadičku, a tu jsem tam narval.
Pro členy fóra, kdo má stejný problém jako já, u metra Vysočanská vám věnuju kousek této krásné hadice, mám jí ještě asi půl metru, takže by z ní tak dvacet dalších "silenbločků" bylo!!!