Pomoc !!!!!!

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 21.06.2009 do 30.06.2009, založil/a DAVID
řadit dle data
19:12:58
30.06.2009
DAVID
-> Klubko_: to nechteli ja jsem tam jeste nebyl ale je tam kolonka odborna montaž
23:54:16
22.06.2009
Klubko_
-> DAVID: to po tobe chteli este potvrzeni o odborne montazi? 9 v jakym autes to mel namonteny?

tak at je reklamace uznana 6
19:34:00
22.06.2009
DAVID
-> Klubko_: -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Chlapi mate pravdu už mám potvrzeny zarucni list ze to bylo odborne namontovane tak to vymontuji a pujdu to vyreklamovat24
17:17:03
21.06.2009
Klubko_
jak psal dna69. Dokud to mas v zaruce a nemas vyjadreni odbornyho servisu, tak do toho sam nevrtej. Ja mel problem s mechanikou radia(nekdy nezajelo cd), poslal sem to na reklmaci, tam mi rekli, ze je to ok, at si nevymyslim az pak sem se to pokusil opravit sam.

BTW je internetove neticke psat do nazvu tematu veci jak POMOC !!!!!! Nazev tematu slouzi k snadnymu identifikovani problemu, kterej chces resit. Takze v tvym pripade by se hodilo neco jako "vypina se autoradio".
11:56:46
21.06.2009
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> DAVID: pokud je ještě v záruce, tak bych ho v první řadě poslal na tu reklamaci... ještě nevíš jestli ti jí uznají nebo ne, tak težko řešit takhle dopředu. Pokud bys to zkoušel opravir tak samozřejmě přijdeš o záruku, tak dojeď tam kdes ho koupil, vysvětli jim závadu a hlavně požaduj sepsání reklamace (aby ti jen neřekli něco a neposlali domů). Jestli ti to vymění nebo pošlou výrobci je jejich věc, ale musíš od nich dostat nějaké stanovisko (požaduj ho písemně) a pak podle něj můžeš řešit co dál když to neuznají.

Pokud by ti ho vrátili s tím že mu nic není, tak pak máš už jedinou možnost poslat ho k soudnímu znalci, zaplatit si posudek a pokud on uzná že je to na reklamaci musí ti vrátit peníze včetně zaplacení toho posudku.
11:39:47
21.06.2009
DAVID
Zdar Virťáci mam radio LG lac 6700 cz.lge.com/prodmodeldetai l.do?actType=se... .Je ještě v zaruce.Jak jedu tak zničeho nic přestane hrat ale displej sviti a po chvilce zase hraje dal.Tak samo i když poslouchám CD a nebo pisničky přes USB vstup.Kamoš mi řikal že měl takovy stejný problém a oni mu neuznali zaruku protože ho měl zoxidovany.Nesetkali jste se s takovou závadou????9
Extreme Tyres