Tak práci zdar
skoda.virt.cz
odkaz
Tak práci zdar

to máš pravdu,měl jsem to nechat zavřený a bylo by
ale oto tu jde krásně se pohádat alespoň jsem zjistil co mám špatné
ale pro Majkla stěma rukavicema jsi mi moc nepomohl
nebo to je ta hmmmm megacikánštine?nebo jak to tvá drahá polovička o mém interiéru prohlásila

asi ti dam zatrest v sobotu pusu 

a budu to měnit ano?
dělal jsem si to sám a nejsem odborník a to mě nejvíce těší a jak nato koukám tak nikdo nedokáže ocenit člověka že to alespoň skusil a hledá si jen to aby to pomluvil.
.
...tak to je teda mela,to se musím teda taky přidat

...jěště že to mám z laminátu*3* *3* *3*

Dělám si srandu.
JOKE

-> Zdenek z Lovo: 

Já taky čekám co mi Hoblik napíše.Myslím si že člověk nemá zapotřebý tady psát proč byl před ním ten dotyčný když já do toho nacpal více peněz a mam to lepší atd,ale měl by si vzít z toho inspiraci a vylepšit své vozítko aby příště byl na lepším umístění.Já třeba hold udělám masku jelikož hodně lidem tam chybí i když mě samotnému se to bez ní líbí.Ale třeba změním názor až tam něco vymyslím.

tak myslim ze muzu rict, ze jsem do toho auta dal prinejmensim stejne jako ty ne li vic.. a plne se ztotznuju s Honzo, ze tvoje auto je podvozkove proti memu uplne nikde jinde, interier viz vyse, o motoru vubec nemluve ten plech ktery zakryva vse osklive a jeste zvysuje teplotu netreba uz dale komentovat, a exterier je jen o vkusu.. nicmene pokud chces, muzu sem dat fotky tveho exterieru jak "dobre" je to zpracovane, pritelkyne to celkem dobre vyfotila..

To jen tak na okraj

ano?a to je právě ono.Koukáte na podvozek a na motor ale to je jen jedna věc co se tam hodnotí.Těm dvoum klukům nemohu říct nic ale z Majklem mi to přišlo ulítlí.Tobě nepříjde trošku nebezpečné tam narvat motor ze saaba?to musí dělat divy z kastlí