skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Srazík Plzeň
-> TUNER: jednu drahu... Zas tolik lidi tam jako minule asi nebude... Navic predpokladam, ze se bude hrat stejne v parech.
....jen jednu dráhu ? Posledně to na jednej dráze asi v 10 lidech bylo fakt o ničem...
Pro pacienty je potom moznost jit jeste na kary :)
-> Syny 19.11.10 17:37:50: OK, super a těším se!
Tak jsem byl v Kalikovaku a tam pry bowling uz mesic a pul nefunguje, takze jsem to zamluvil od 7mi v Papirne s tim, ze od 9ti do 11ti mame zamluvenou drahu... Chtel jsem drahu od 8mi, ale nemeli ji volnou...
Zacatek srazu: 19:00 (pokec, jidlo, atd...)
Zacatek bowlingu: 21:00
Konec bowlingu: 23:00
Doufam, ze vam to bude vsem vyhovovat. Bohuzel jiny misto krom Plazy ne nenapadlo a Plaza si myslim, ze by nebyla to prave orechove...
Zacatek srazu: 19:00 (pokec, jidlo, atd...)
Zacatek bowlingu: 21:00
Konec bowlingu: 23:00
Doufam, ze vam to bude vsem vyhovovat. Bohuzel jiny misto krom Plazy ne nenapadlo a Plaza si myslim, ze by nebyla to prave orechove...
-> Syny: Tak to už někde zamluv, myslím, že to teď bude docela boj, tak není nač otálet. Max. Tě bude každej nadávat cos to domluvil za místo

-> Luky.: Tos to je dobre, ze se vokazes :)
Takže prasátko padá, tudíž vidim ten sraz s váma na 99%
Přijdu bez pani

Kalikovák mi přijde v pohodě, chodíme tam s dodavatelem. U Kalicha jsem nebyl x-let, přišlo mi to takový stísněný.
S účastí vůbec nevím, jak to bude. Letos co může, to se s*re
S účastí vůbec nevím, jak to bude. Letos co může, to se s*re

Nad Nisanem se to jmenuje U Kalicha,kdysi jsem tam párkrát byl i na bowlingu. Tam to bylo v pohodě,ale co čtu recenze,tak bowling tam hrát nebude asi to pravý ořechový....zastaralá technika co už něco pamatuje.:( Nj,taky to je minimálně 5 let co jsem tam byl naposled,neli víc... Kalikovák jsem ještě nebyl,tak nevim.
Další možnost je Mexická nad papírnou a pak jen sejít 100 metrů nad bowling.
Další možnost je Mexická nad papírnou a pak jen sejít 100 metrů nad bowling.
-> Tuner#2: Ani s jednim mistem nemam zkusenost, takze to necham spis na vas kam se vam bude chcit :) Me to je vicemene jedno :)
-> Syny: Já jsem pro "Nissan" pokud tam i vaří a nebo Kalikovák a od 19:00 je to ideál, dělám do 18 

Tak pro jaky to mistecko by jste byli teda? At to tam skocim co nejdriv zarezervovat, pokud tam nekdo teda nema nekde zname :) A pro jaky cas zahajeni jste? 18:00? Nebo 19:00? Nebo jeste dyl?
-> Tuner#2: Jo, tam někde. Byli jsme tak s klukama někdy před rokem, je tam celkem velký salonek. A tušim 4 dráhy
Bohužél nebudu moc 26-28 už něco mám 

Tož přijeďte za mnou do Vizovic, slivovica je zdarma.

Necham to na vas, me to je jedno :) Piste nazory :)
-> Luky. 12.11.10 15:25:36: JJ pravda nad Nissanem že?
Použitelný boulink s restaurací je i naproti autobusáku. Zatim nevim jestli se budu moct zúčastnit, ten víkend už asi jednu akci mam. Tož uvidíme
-> Syny 12.11.10 11:07:16: A co Kalikovský mlýn? Co si tak posledně pamatuju, tak v papírně nebylo slyšet vlastního slova při jídle. V Kalikováku je hospoda oddělená a pak zajdem na bowling. Co Vy na to?
-> TUNER: no jedinej rozumnej člověk - ale s tím neuspeješ, fnkt a syny pijou jen Pilsnera 

Můžem do klubu malejch pivovarů....je to kousek....Můžu to u Petra zamluvit ;-) a pak popojedem zastáfku tramvají na bowle ;-) ...Co jsem tam byl poslední 2 víkendy,tak tam má vždycky narváno....ale zase je to blbé že tam nevaří....zatim,časem prej bude i kuchyně ;-)
ty jo ja bych u vas sel ke Grollovi nebo do KMP (klub malých pivovarů) - a vy jdete nekam zase na bouling 

-> vhml: To se nedostanu domů a pátek neni víkend 

Já o víkendu jako vždy ne. Pojďte někdo někdy žrát v tejdnu...
Tak vzdyt to neni posledni sraz ne :) Tak to tedy nechame na toho 26.11. :) A ted jeste kam :) Ja bych byl pro Bowlinkg v papirne jako jsme byly posledne, co vy na to? :)
já asi taky.
-> Syny 12.11.10 00:19:17: Já taky, jen škoda, že nemůže Pilot
a Zadny je mimo na měsíc, takže ten se ani neozve, to jen tak pro info.

já taky
třeba já
Dobra, takze tady 26.11. by se zucastnil cca kdo? :)
-> Tuner#2: : tak jo, beru to v patrnosti, ale nebudu říkat datum, ať to neni moc složitý a počka, jaký bude a podle toho buď čas bude a nebo ne 

-> Tuner#2: jj, protoze na moc lidi mejly nemam :) Tak jsem pouzil tohle :) Kazdopadne tam neni nikdo kdo by nemohl prijet :) Nebo to mel nejak extra daleko :)
-> T 10.11.10 16:56:34: -> Eidy: Řekl bych, že Syny to poslal jako kopii mailu co jsem zval lidi na sraz s autama, tady to bude jen klasické popistí, véča a zábava tak je otázka zda se Vám chce přijet. Tím nechci říct, že Vás rád neuvidím a to přespání se dá vždycky nějak vymyslet
Jinak 26. nemám problém, 27 zatím taky ne

Jinak 26. nemám problém, 27 zatím taky ne

Jsem slyšel, že Turner platí a všechny zve. 

My jedině 26.
27. už něco máme
27. už něco máme
Kdo by teda mohl a sel by toho 26. nebo 27. ? 

Zdarec... s mámou jsme pro 26 nebo 27.11. , jinak příští víkend máme už plno.

Tak já bych předběžně mohl. Sice příští víkend by se mi asi líbil víc, ale ten další taky můžu. Klidně pojedu večer domů.
kdyby nekdo jel az odsat tak bych se klidne s nekym svezl 

havlik 10.11.10 19:36:52 napsal:
→ T: přespíš u Tunela2
? to uz to bude mat lepsie pod mostom :D
→ T: přespíš u Tunela2
? to uz to bude mat lepsie pod mostom :D
-> T: přespíš u Tunela2
-> havlik: : nerad jezdim v noci a rád piju alkohol 

-> T: já tam jezdim z berouna případně prahy co řešíš??
tak sjem od Synyho taky dostal pozvánku, čímž samozřejmě děkuji a jsme rád, že Plzeňáci píší až do Příbrami, ale jestli jsem to pochopil, pak je to spíše večerní posezení....což nevím jestli je pro to pravé při těch 60 km :-(
Tenhle víkend jedu Berounku
Příští víkend v sobotu (20.11.) už mam taky domluvenou ožíračku, 19. by to asi šlo.
Víkend 26.-27. někde asi žeru prase, ale neni to jistý, stejně tak nevim jaký konkrétní den by to byl. Pokud se to nebude krýt, šel bych
Příští víkend v sobotu (20.11.) už mam taky domluvenou ožíračku, 19. by to asi šlo.
Víkend 26.-27. někde asi žeru prase, ale neni to jistý, stejně tak nevim jaký konkrétní den by to byl. Pokud se to nebude krýt, šel bych

teoerticky by to šlo, ještě uvidím, jak to dopadne s drahou polovičkou (zatím na nemocenské)
Tak já účast tak 50 na 50, nějak poslední dobou nestíhám

Poslední dobou se trefujete do termínů kdy nejsem v Plzni (od 15. do 29.11)
, všechny bych Vás rád viděl, ale takhle to nepůjde.

-> Syny: Já by jsem rád vyrazil,na termínu mi moc nezáleží času mam dost to by mi do toho muselo vlezt něco hodně důležitýho.Takže se mnou můžeš počítat na 98%