skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Srazík Plzeň
Já do konce listopadu mam urcite vsechny vikendy zabite

Me je termin vicemene volnej :) Takze klidne 26 bo 27 

Jsem jak pro 26, tak pro 27.11. a těší mě, že se toho ujala mládež 

-> TUNER: No ja doufam, ze treba na terminu se shodnem podle toho kdy kdo bude mit cas :) Proto jsem psal, at napisou kdy by cas meli :)
Venco já bych byl pro,ale chce to navrhnout třeba nějakej termín ))))
26. nebo 27.11. ?
Já třeba nemůžu 20.11. to jdu na operu....
26. nebo 27.11. ?
Já třeba nemůžu 20.11. to jdu na operu....

Nejde jen o zamluvení místa..jde o to obeslat všechny potencionální účastníky,vymyslet podle zájmu nejvhodnější termín a podle toho cca zamluvit počet míst. Napsat to jen sem,tak si to moc lidí nepřečte.Myslim že na konci listopadu,nedej bože v prosinci už bude problem pro tolik lidí něco schánět.... Jo a dneska Jsem potkal Jiříka se ženou,tak jsem mu říkal ať taky někdy mezi nás zavítají až budem něco pořádat ;-)
Tak pockame az se tu vyjadri vic lidi zda maji nekdy ted cas nebo ne...
To taky moc nedávám 

-> Syny 09.11.10 15:26:21: To se nikdy neví, ale obvykle zamlouvám 12 - 15 míst a vždy to tak nějak vyšlo. časově je to jedno, stejně to řeším ze dne na den zda bude volno...
-> Tuner#2: Jako pokud pod pojmem "usporadat neco" je pouze rezervace mista, tak v tom fakt problem neni :) Ale musi se tedy vedet kdy, kde a kolik lidi priblizne... Pokud se domluviem na terminu, tak to nekde klidne zamluvim. Ted po Plzni stejne jezdim furt...
-> Tuner#2: tak to nedávam kvůli stěhování
-> Syny 09.11.10 13:54:32: A uspořádáš něco? Já jsem pro něco v období 14 dnů ať se vyhnem těm vánčním besídkám a omlouvali jsme se s TUNERem předběžně že by jsme dali bowling.
Co Vy na to?

Nejak dlouho nic nebylo ne? :)
Dobra, to byl jen navrh :)
-> Nwkt 21.09.10 17:56:32: V říjnu na konci to bych nepsal kdybych myslel tenhle. 

-> Tuner#2: Do Mostu teď nebo v řijnu?
-> Syny: Já nevím, budu to mít dost nabitý až do Mostu, spíš bych to nechal pak.
Blizi se konec zari, co takhle neco podniknout? :)
-> pyroman: NJ to je pech 

-> Tuner#2: co ti budu říkat... Se*e mě to. Šéf na mě vyrukoval s tím, že buďto si přesunu dovolenou o týden dál a nebo že si ten týden a něco prostě nadělám
-> pyroman: NJ někdo na nás vydělávat musí
To je škoda Milane 

a u mě to vypadá, že nedorazím a místo do Plzně půjdu do práce

Nebyl by nekdo schopen mi zaridit plech na vahadlovy brzdy ten co drzi pedál?
-> havlik 20.07.10 14:45:22: 

-> Tuner#2: U mě to vypadá že dorazíme
-> Luky.: Super, už se to blíží, snad nebude moc hnusně.
Tak to vypadá že budu moct 

-> Tuner#2: Super 

Tak zamluveno venkovní sezení pro cca. 10 - 12 lidí. Po jídle a pití můžem jít na jednu jízdu na káry.
Takže sraz 24.7.2010 od 19hod. venku na terase zde: www.ulizala.cz/kontakty.p hp
Honza
Takže sraz 24.7.2010 od 19hod. venku na terase zde: www.ulizala.cz/kontakty.p hp
Honza
-> havlik: Já bych taky zašel, aspoň na jednu jízdu
Já bych možná taky aj i dorazil ale leda spíš kdyby se šlo na bowling nebo aspon na káry

taky bych za vama s Hradecakama dorazil ale bohuzel tendle termin mi nevyhovuje :(
-> Syny: tak lístek na SAčko mám.... jen se to chce domluvit, abych věděl v kolik vyrazit a kam.... a hlavně jestli pojedu nonstop a pak na bus....
-> Luky.: To bys mohl :)
-> pyroman: A ty taky :D
-> pyroman: A ty taky :D
Že bych se taky konečně účastnil? 

-> Tuner#2: Jasný, dám ti vědět, až to bude vědět mamka :-D
-> M@rtin: To určitě, tak pak dej vědět s přespáním by nebyl problém.

-> Tuner#2: Nazdar pane, mamka je v práci. Když dopadne výměna, tak by jsme přijeli ve dvou. I když z důvodu bezpečnosti by bylo lepší asi přenocovat, přeci jen ráno brzo vstávat, a večer v noci domu by nemuselo bejt bezpečné.
-> Tuner#2: Proč ne, přesunout se můžeme kdyžtak kdykoliv kamkoliv
-> Pilot 105: To je škoda..
ale já jsem pro když tady bude M@rtin a dal bych čistě posezení, večeři a pivko třeba u Lízala venku.
Co Vy na to, ať to teda zamluvím když se k tomu nikdo nemá
ale já jsem pro když tady bude M@rtin a dal bych čistě posezení, večeři a pivko třeba u Lízala venku.
Co Vy na to, ať to teda zamluvím když se k tomu nikdo nemá

24 nejsme v Plzni, takže nedorazíme.
Me je to jedno :) Klidne 24 :)
No tak já zatím taky nic v plánu nemám
-> Tuner#2: Tak to ještě fakt nevím, zkusím se domluvit s mamkou.
-> M@rtin: A budeš chtít jen v noci dom? Pokud ne, tak auto opravdu můžeš nechat u nás a i se vyspat.

-> Tuner#2: Vypadá to že sám, mamka bude v práci 

-> M@rtin: Záleží v kolik by jsi přijel k nám. Pak by šlo auto nechat u nás a do Plzně pojedem spolu. Budeš sám nebo s Jitřenkou?
-> Tuner#2: Já spíš kde parkovat, přeci jen to nechávat někde v centru ....
Jde o to co by bylo za akci ....
-> pyroman: Super
Jde o to co by bylo za akci ....
-> pyroman: Super
-> M@rtin: jsem pro každou špatnost 

-> M@rtin: Já jsem pro zatím není nic v plánu. Chtěl by jsi přespat někde u nás? Neměl by to být problém.