skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
České Budějovice
kuwa mít prachy na benzín, tak pojedu na letiště s váma

-> R@ZOR: Hele jestli letiště tak si vem dehet khár:D ať mám s kým zkusit:D Nebudu trápit ropáka proti nadupanejm benzínům:D
-> Stepix: Kdy kdy kdy? Já nečumim do mobilu:D Teda alespoň ne když se snažim řídit:D Jinak nekecam poslední dobou mám noční víc jak nějakou denní šychtu:-(
-> Martin2705: Jak můžeš truchlit po Cd,o kterým ani nevíš,co na něm je..
Nějaký Wanastovky to jsou..
-> Stepix: To je přeci všem jasný, že se Bagrr jen vymlouvá
-> škodík: Jo,od vidění
Jinak letiště klidně, jen nevim, co bych tam s mojima mrtvolama vedle vás dělal

-> Stepix: To je přeci všem jasný, že se Bagrr jen vymlouvá

-> škodík: Jo,od vidění
Jinak letiště klidně, jen nevim, co bych tam s mojima mrtvolama vedle vás dělal
neznáte někdo káju se žlutou nadupanou 120l z Nemanic?
-> Bagrr - ten z řad plebejců: já ti dám noční! tůhle jsem tě předjížděl cca v 22h +/- půl hodiny a tys zrovna čuměl do mobilu kaňoure, takže pro ostatní, bagrr si hodí šichtu v budweisru a pak letí na nějaké zápich mno a najednou je ztahanej jak po noční

-> Martin2705: Jsem pro letiste.. Kdy a kde?
-> THOMMY :
No taky už po něm začínám docela truchlit
BTW co to vlastně je? No v pátek bych moh tak 50/50...Nebo kdyby bylo počasí, to třeba v neděli na letiště?

-> Martin2705: Tak co tenhle pátek? Mám furt to tvoje CD

Nějak to fakt upadlo, měli ybsme se zase sejít, aby nás bylo alespoň 5
-> Honza: Já už jsem umřetej dávno..teďka píšu ze záhrobí. Až se někdy zase zjevím na sraze,nebudu to já,ale můj duch 

-> Honza: ja se uz rok chystam, ze na nejakej sraz prijedu, ale nejak se nedostava cas
-> Honza: Tak víš jak nemůže bejt každej pátek posvícení... Kort když je člověk po nočních apod....
TO UŽ NIKDO NEŽIJE PRO AUTA A NA POKEC???nebo už všici umřeli?
-> Martin2705: Já bych asi přijel
Bude lidl v pátek? jestli si mám vzít do práce auto
-> Martin2705: Měl by být.. Podle toho jak to všechno budu stíhat se objevím... Jinak čas jest přesunut na 20:00
-> THOMMY : to´s nám toho řek´
-> Martin2705: Těžko říct...
-> jerrom: Taky těžko říct
-> jerrom: Taky těžko říct

-> All: Ahoj, nevíte, jestli nebudě někdy zase burza v areálu Thorn?
Bude v pátek lidl?
-> THOMMY : A ty jedes?
-> THOMMY : Jasně

-> kury: A ty jedeš škodovkou?
Já jedu a R@ZOR taky chtěl jet, ale nevím čím. Má doma milion aut a ani jedno není škodovka

-> Jihočeši Kdo se teda chystá na Hrocháč? Myslel jsem,že vyrazím s jedním z favoritů,ale samotnýmu se mi tam moc nechce..
Stačí napsat jedu-nejedu
Stačí napsat jedu-nejedu

-> Martin2705: Chtěl bych...
Jede někdo na ten hrocháč?
-> Martin2705: 

-> Honza: -> Honza: Víte co vám řeknu, že jste oba hňupové:-)
Tak jak lidi tenhle pátek? Docela by se mi hodilo kdyby alespoň čutík přijel (však on ví proč
)

Honza 21.06.08 09:59:07 napsal: -> S L U K Y: pěkná,tak se těším až dorazí někdo nový na sraz,alespoň Bagrr nebo tolik chytrej na ostatní,ale na tebe
??? Nějak mi uniká smysl ??? akože já sem ten chytrej jo? No teda sem uražen

??? Nějak mi uniká smysl ??? akože já sem ten chytrej jo? No teda sem uražen

-> Honza: Dyt rikam,ze to "vypada" jako auto

-> THOMMY : chyba Martina2705 auto nebude nikdy auto,jeto FIAT!
-> S L U K Y: pěkná,tak se těším až dorazí někdo nový na sraz,alespoň Bagrr nebo tolik chytrej na ostatní,ale na tebe

-> S L U K Y: Pěkný, jen ty chromový kola z rapida by jí slušely víc
-> Martin2705: Taky pěkný,konečně to vypadá jako auto

-> Martin2705: Taky pěkný,konečně to vypadá jako auto

já to moc nefotim, ted nejsou penize, tak to stoji. Je tam 742.136 s upravenou hlavou (docela dost), ale zaclo to nejak zlobit, tak se na to budu muset cihnout. Jinak tam asi prijde Vw 1.8 8v (ale to tak pristi rok)
-> S L U K Y: Nahod vic fotek. Co v tom mas za motor?
-> S L U K Y: Paráda, fakt moc pěkný 

a musim objednat nižší a tvrdší pružiny, pak tlumiče, protože to je jak offroad :-)) a to jsou v předu 240mm. Chci ji mít co nejvíc na zemi
Tak už asi přes 3 tejdny lítám po ulici. V nejbližší době udělám TK, papíry atd a vyrazim k lidlu na sraz. Akorát se naskytla chyba, nejspíš klepe jeden ventil :-(
-> THOMMY : no já bych taky o jedný věděl, máme jí v kuchyni, ale taky neni volná

-> Martin2705: O jedny bych vedel,ale ta asi nebude volna

Nevítě někdo o funkční starší ledničce? za odvoz nebo pár korun...
-> Stepix: Jo, slyšel jsi dobře
-> S L U K Y: asi jsem o ní slyšel, prahy z filcky a barva červená alpine, nebo něco tak vid?
Kamarád začal pracovat venku a nemá čas to dodělat, tak mi ji za nějakej peníz přenechá. Navíc to auto znám od začátku, takže vim, že je to kvalitně udělaný. Je na tom ještě dost práce, takže do konce května snad vyjedu 

-> S L U K Y: Pěkná