-> OndraKrupi: Není-li to tedy moc troufalé a je-li to jen trochu možné, prosím tedy o rezervaci loňského místa "u zadní brány" a počítám opět se sobotním pendlem mezi areálem a přilehlou sprintovačněslalomářskou silnicí a rovněž mezi areálem a Opočnem (tedy pokud vybírate takové cesty, že tama projedu), a to pro (čestné) hosty, účastníky a návštěvníky, pochopitelně zcela zdarma, nafty bude dost a ještě zbyde, navíc teď je levná
Dojel bych já a můj obchodní společník, tento sice chtěl vzít z obavy klobáspárty i nějaká ta děvčata ze svého pánského klubu, nicméně z nějakého dosud nepochopeného důvodu program srazu dívky absolutně nezaujal
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
a tak tedy nepojedou, plus teda blíže nespecifikovaný počet osob (0 až 5), kdyby třeba chtěla jet jeho rodina (moji brát nebudu - nejsem sebevrah). Kopilot pan profesor doktor Němeček, kandidát věd, dojede sám na vlastní pěst osobním vozidlem zn. Škoda, které zakoupil jenom proto, aby se mohl účastnit sprintu a mít horší výsledek než já loni
Registraci vyplním o nějaké pracovní pauze, a abych nezapomněl, nabídka odvozu rozměrnějších (avšak díky absenci nakládací techniky ne moc těžších) věcí na trase Brno - Pohofest a zpět platí také i letos. Příjezd bych viděl na pátek kolem té 11hod (ufff, vstávat tak v 6, to bude složité), odjezd v neděli "dle potřeby". Tedy pokud nám to Andrejko či pan vírus ještě nezatrhne
Nuž, na podrobnostech se kdyžtak ještě domluvíme (jak je mým zvykem tak hodinu před začátkem akce)
Jo a pokud nebudete mít dost piva, lze nějaký ten sud či dva či tři (přesnej počet teď fakt nevím) zajistit sponzorsky ze spřátelených akciových pivovarů, neboť můj otecko má díky své spotřebě plno slevových kuponů a škoda je nevyužít