Hodnocení za mě Díky všem co pořádají a pomáhají, i když nejsou pořadatelé, protože bez nich by to nešlo!, Díky všem co jezdí, protože ani bez nich by to nešlo! Samozřejmě velké díky i všem partnerům, sponzorům
Hurdis a Vrba z místních a také ti ostatní.
Velké díky patří Tuxovi a Yelimánovi, protože ta web kamera a vše kolem toho je úplně super věc a ti co nemohli dojet, alespoň mohli vidět o co přišli
k letošnímu roku jsem přistupoval tak, že nechceme udělat TOP sraz, že si to necháme na příští 10. ročník, takže jsem byl velmi překvapen účastí (176 dojetých) a to ještě někteří registrovaní ani nedojeli. Počasím a časově se to taky docela povedlo (Spanilku jsme měli schvalně až na 16h, protože Opočno vypsalo výstavu aut od 14 do 16h, tak právě aby ti co se přišli podívat mohli shlédnout ty naše "popelnice"
Zručnost jelo nějak málo vozidel, nevím zda se nechtělo, nebo se zdála těžká trať, každopádně je to od toho aby si to člověk vyzkoušel, není důležité vyhrát ale zkusit
večerní zábava v pátek byla velmi pěkná, sice to nebylo taneční vystoupení ŠRF jak loni, ale myslím si že i tak to bylo super
Slalom a sprint taky pěkně fungovali, jen jedna Felda LP kolem ve škarpě je úspěch (No jo, když nejede Eidy.....
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
)
výstava a spanilka - tam teda asi Opočno bude muset zvětšit náměstí
![47](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/47.gif)
jinak na to že na 1. stanovišti bylo pole roztahané, tak na 4.stanovišti, na které jsem si udělal RZ, abych to stihl a natočil na kameru, tam bylo vše pěkně spojené a parádně to dojelo do areálu.
Výsledky, jsme se snažili udělat co nejdříve, ať alespoň víte co a jak a myslím, že snad lepší jak dříve.
Na příští ročník (kulatiny) to chci udělat TOP, takže začíná nový maraton jednání a papírování a příprav, aby jste si to mohli co nejvíce užít.