-> Tuner#2: Tak platilo pravidlo, že lichý rok je vedro a sudý rok prší... Sedmý ročník to ale rozhdil, když pršelo, loni bylo hezky, tak uvidíme, co udělá devítka, jestli se to opravdu prohodilo, nebo se to vrátí do původních kolejí...
Každopádně na druhý ročník zatím nemá nic, to jsme odváželi v pátek v noci lidi autama do školy, kde se nocovalo, přes areál se dalo jenom bosky, nebo autem, protože tam byly obrovské kaluže a pokud si pamatuju, tak z jednoho kabria (stará Felda, nebo Octa) se voda kýblovala ven...
-> T: Tak pokud chceš klid na spaní, můžeš mít vzadu na louce auto, vlek, stan i všechno okolo, dost lidí to dělá takhle. Nebo se dá nechat na louce jen souprava a škodovku a stan si dát do areálu, nebo jakákoliv kombinace, každopádně vzadu na louce je místa dost... Zvládáme dokonce i karavany, není problém...
Ale doporučuju dojet v pátek co nejdřív, v pátek odpoledne a sobotu ráno je areál už dost nacpaný a průjezd s vlekem je pak docela složitý, ale i to se dá zařídit...
-> OndraKrupi: tak na slalomu to chápu... 1. jsme zkazil, a druhou se mi 3 branky pred cilem propad plynovej pedál, ptz jsem roztrhnul tu gumičku na lanku
Navíc slalom je na mě a maly volant težká disciplína, prot ovubec nechapu první místo...
-> OndraKrupi: já myslim že eidy to vzal ještě dobře.. k soutěži, něco posrat prostě patří.. fotbalisti maj zlomeniny tak tady bylo pár šrámů... nebejt chladiče tak tomu vlastně "nic není" a jede.