Kdo má FB mrknout
www.facebook.com/PohoFest
/.../1693149540793046
Díky za účast, koukám, že mohu být rád, že mě to auto jen "smrdí" když jsem tomu naložil
Eidy určitě brzy opraví, časomíra se taky nějak opraví, přeci jen jsme ji sbírali dost daleko od trati na různé kousky. Jsem rád, že naše komunita drží - ať už v pátek u zručnosti, kdy u feldy Daniho a Karolíny vyletěla hadice z chladiče a hned byla nabídka opravy, kapaliny atd... a pak u Eidyho, kdy teda bylo hezké, kdy Skili dotáhl Kóču do areálu
Tuner #2 ajaj, no snad to nebude vážné.
Tak já si jdu dát něco k jídlu. Poslední 2 jídla byla: pátek ráno snídaně (2 jogurty, koláček) a sobota v noci cca 23:30h 2 buřty od Yelimána. (díky moc
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
)
výsledky zítra, až dostanu od M@rtina slalom a sprint. Dnes už toho moc neudělam, přeci jen únava je velká.
Týden před srazem 4x 12h v práci,
Pondělí den volna - dělání guláše, objíždění sponzorů,
Úterý práce 12h, večer chystání s Jumbem do noci,
Středa po 9 odjezd, v 13h příjezd do areálu, Pokec se starostou + lahev slivovice, že Jumbo
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
spánek 24-06,
Čtvrtek přípravy areálu-spánek 02-08,
Pátek dochystání srazu, spánek 02-05:30,
Sobota ráno do Dobrušky pro Pečivo, pak trať, spanilka, vyhlášení, pak nějaké to pivko, vodečka s Retro Famili a místo spánku "hlídání" party kolem Tuxe a zábava do 04h pak spánek 04-08
Neděle uklizení a odjezd dom
Díky za návštěvu a Vaše komentáře. Moc mě to těší a páteční tanečníci byli super!!!