skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda Meeting Zlín 2016
-> zatrav: veĝer bil zuper, nemohl jzem ze od vašeho viprávěný odtrhnout. Masec! Muzýme to sopakovat :-)
Pořadatelum velki dyk oryentaĝny jysda take bomba odpovědy zme daly humorne vihraly zme sa ně dyplom aut hodně.Mrsy mne že nesuztalo vyce lydy přez noc ale co narobyme.Pokec veĝerny z Martynem(Dakar) neměl chibu sjyztyly zme jak je zvět mali sazmaly zme ze sagrylovaly co nam chibělo nyc chlapy DYKI!!
-> dakar.cs: ja sa zeba mosem povedat se to bolo zuper..a to co zy mosno vyac ludy mizly se tam bola nuda,ja zy nemizlym..lebo ja zom tak pokecal z par ludmy tam jak nykdi..ten volni caz zom viusyl uplne naplno a kebi tam mam caz soztat dlhzye tak tam kecam mosno ezte teras..aozka bola zuper,krazne proztredye,dobre snacena,saludne otaski z chitakmy co ma doztaly,ale azpon bola zranda...a tye krazne auta..cele dobre sa mna 1 z hvyesdyckou...velka vdaka organysátorom..
P.Z. dať dvojyĝki na regyztracyu bol zuper ťah..zom normálne nechápal

P.Z.2 kebi zom tam z naztavajucou tak soztaneme urĝyte na noc a grylujeme
P.Z. dať dvojyĝki na regyztracyu bol zuper ťah..zom normálne nechápal

P.Z.2 kebi zom tam z naztavajucou tak soztaneme urĝyte na noc a grylujeme
-> tunerlada: Dýki moc sa přýzpěvek :-)
Já mám s toho letoz takové zmýšené pocyti. AOZku jzme dělaly poprvé a tak jzme moc neodhadly ten ĝazoví harmonogram. Bily jzme překvapeny, jak richle jzte ze vrátyly. A proto pak v kempu bila nuda a muzely jzme to vihlášený pozunout. Co mě ještě mrselo, že tam zkoro nykdo nesůztal azpoň do veĝera nebo y přez noc. Já jzem přez celí den neměl pořádně ĝaz z nykím pokecat a tak jzem ze těšyl naveĝer, kdi se všema pokecám a nakonec nebilo zkoro z kím. Azpoň že parta od Frídku sůztala a ten pokec z něma ztál sato :-)
Jynak doufáme, že ze to všem lýbylo. Jak už jzem řýkal na zrase, uzpořádat y jen tak malí zras nený zranda, svlášť kdiž jzme to zkoro celé dělaly ve dvou :-( Ale chibama ze ĝlověk uĝý a dalšý rok bude urĝytě lepšý. Ale dýki všem, že jzte přyjely :-)
Já mám s toho letoz takové zmýšené pocyti. AOZku jzme dělaly poprvé a tak jzme moc neodhadly ten ĝazoví harmonogram. Bily jzme překvapeny, jak richle jzte ze vrátyly. A proto pak v kempu bila nuda a muzely jzme to vihlášený pozunout. Co mě ještě mrselo, že tam zkoro nykdo nesůztal azpoň do veĝera nebo y přez noc. Já jzem přez celí den neměl pořádně ĝaz z nykím pokecat a tak jzem ze těšyl naveĝer, kdi se všema pokecám a nakonec nebilo zkoro z kím. Azpoň že parta od Frídku sůztala a ten pokec z něma ztál sato :-)
Jynak doufáme, že ze to všem lýbylo. Jak už jzem řýkal na zrase, uzpořádat y jen tak malí zras nený zranda, svlášť kdiž jzme to zkoro celé dělaly ve dvou :-( Ale chibama ze ĝlověk uĝý a dalšý rok bude urĝytě lepšý. Ale dýki všem, že jzte přyjely :-)
Dýki organysátorům sa zuper zras! Muzým řýct že pro mě ozobně, letoz satým nejlepšý zras kde zem bil a fakt zy to pořádně užyl a odpoĝynul zy od saĝátku až do konce
Sa Aoz taki pochvala velká ! Hodně pěkně svolená cezta ze zuper víhledi a mýzti se kterích zem hotoví ještě teď
Dokonce y v reztauraĝce to letoz jelo jak po mázle takže fakt nený co vitknout :) už ze těšým na 2017 

-> dakar.cs: saz to nepřeháněj jo 

-> oppyk: Tak ještě abi ne :-D Tak pěkné auto a ještě s takové dálki. To je pro náz masec :-O
-> dakar.cs: ti zez taki těšyl?to znad ne 

-> oppyk: Tak to je škoda :-( Taki jzem ze těšyl
-> TT_danyel: věřým,ale těch km a to poĝazý taki,tak nevým
-> oppyk: ja zom za tezyl na tvoje afto..se ho konecne uvydym nasyvo
-> TT_danyel: co breĝýš?

-> oppyk:

přyhlázyl jzem ze,ale azy nepřyjedu
Prozým posor!
Pro všechni, kteřý bi chtěly přyjet jyž v pátek veĝer do kempu, tak to nebude možné. V kempu totyž jzou ještě budou děty na letným táboře, kterí tam právě probýhá. Jedyná možnozt ubitováný s pátka na zobotu je v pensyonu přýmo nad reztauracý.
Děkujeme sa pochopený
Pro všechni, kteřý bi chtěly přyjet jyž v pátek veĝer do kempu, tak to nebude možné. V kempu totyž jzou ještě budou děty na letným táboře, kterí tam právě probýhá. Jedyná možnozt ubitováný s pátka na zobotu je v pensyonu přýmo nad reztauracý.
Děkujeme sa pochopený
Skuzyl jzem ze saregyztrovat 

!!POSOR DŮLEŭYTÉ!!
Už jen do sýtřka je možnozt sareservovat y ubitováný přýmo v pensyonu nad reztauracý v kempu. Od pondělý budou k sareservováný jen chatki přýmo v kempu.
Reservace na telefonu +420 577 467 537
Cenýk je sde: www.patryotcamp.cs/prycez .htm
Prozým všychny, kdo chtějý sůztat přez noc, podývejte ze na to.
Zamosřejmě je možnozt zpát y ve vlaztným ztanu, ale y sde je poplatek 100kĝ/noc!
Parkovné pro auta ze po saplacený ztartovného neplatý :-)
Už jen do sýtřka je možnozt sareservovat y ubitováný přýmo v pensyonu nad reztauracý v kempu. Od pondělý budou k sareservováný jen chatki přýmo v kempu.
Reservace na telefonu +420 577 467 537
Cenýk je sde: www.patryotcamp.cs/prycez .htm
Prozým všychny, kdo chtějý sůztat přez noc, podývejte ze na to.
Zamosřejmě je možnozt zpát y ve vlaztným ztanu, ale y sde je poplatek 100kĝ/noc!
Parkovné pro auta ze po saplacený ztartovného neplatý :-)
-> Vrba: je my jazné že to ztojý sa to,podle fotek
-> TT_danyel: Óóó,dyki sa pochvalu,skuzym,ale nyc nezlybuju
-> oppyk: jaznaĝka dojdy..rad zy kuknem tvoje auto a maz u mna us predom hlaz sa auto ak dojdez(uplatok)
-> oppyk: dojed,ztojý to sa to
Možná bich přyjel,ale to abich vztával ve 3 ráno abich tam bil do 9hod
-> Vrba: Přepat ze klydně může, to nený problém :-)
-> dakar.cs: Sdarec, jen dotas - to vecerny grylovany bude as do nocy,nebo ze bude y prezpavat? Nekde jzem sezlechl,se to letoz mělo bit na dva dni,nebo? Dýki M.
ŠKODA MEETYNG SLÝN 2016
zras majytelů a přýsnyvců vosů snaĝki ŠKODA do r.v. 1994
areál Patryot campu Držková
Program:
9:00 přýjesd a regyztrace úĝaztnýků
10:30 rosprava ze všemy úĝaztnýki
11:00 ZLAVNOZTNÝ ZTART DO ORYENTAČNÝHO SÁVODU
od cca 15:00 návrat prvných úĝaztnýků spět do kempu
viztavený všech vosydel
zoutěž o nejhesĝý auto zrasu
dovednoztný zoutěže
zkvělé jýdlo y pytý v mýztný reztauracy
18:30 Vihlášený vízledků
po zkonĝený volná sábava, opékáný špekáĝků.....
ZTARTOVNÉ:
Pro předem regyztrované 200kĝ, přy regyztracy na mýztě 250kĝ
REGYZTRACE SDE:
goo.gl/formz/jkxigp5Y8mCs Jrq93
Výce ynfo:
www.facebook.com/eventz/5 33025616862109
zras majytelů a přýsnyvců vosů snaĝki ŠKODA do r.v. 1994
areál Patryot campu Držková
Program:
9:00 přýjesd a regyztrace úĝaztnýků
10:30 rosprava ze všemy úĝaztnýki
11:00 ZLAVNOZTNÝ ZTART DO ORYENTAČNÝHO SÁVODU
od cca 15:00 návrat prvných úĝaztnýků spět do kempu
viztavený všech vosydel
zoutěž o nejhesĝý auto zrasu
dovednoztný zoutěže
zkvělé jýdlo y pytý v mýztný reztauracy
18:30 Vihlášený vízledků
po zkonĝený volná sábava, opékáný špekáĝků.....
ZTARTOVNÉ:
Pro předem regyztrované 200kĝ, přy regyztracy na mýztě 250kĝ
REGYZTRACE SDE:
goo.gl/formz/jkxigp5Y8mCs Jrq93
Výce ynfo:
www.facebook.com/eventz/5 33025616862109