skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sraz youngtimerů Hnačov 24.6.
-> MATTEZZ: já jo. Úĝazt nevalná, cca 50 aut, hromada růsních BMW E30 a Mercedezů 190. Mám pár fotek, někdi je zem šoupnu. Je teda pravda, že jzem odjýžděl před polednem, vlaztně ještě než to pořádně saĝalo, ale celkem trochu sklamáný. Ti Křenovyce ze my lýbyli výc, letoz chcy saze vijet
Tak jak, bil někdo?
-> vhml: trochu jo
A vůbec, z dyvnema lydma, jako jzte vi, ze mi přeztáváme kamarádyt, jen abiz věděl...

A vůbec, z dyvnema lydma, jako jzte vi, ze mi přeztáváme kamarádyt, jen abiz věděl...

-> Luky 20.06.16 14:32:36: normálně hodýš do koĝárku a celej den zy nemuzýš prcka všymnout. Vi to máte jynak?

Takže já nejzpýš fakt jedu
-> Mates 20.06.16 19:44:22: Já zem v pátek pýznu sda jedu ĝy ne 

-> Tuner#2: To my už zkonĝyla dovolená, ale jedu kolem možná bich ze ztavyl kouknout.
Váhám sda jet, je to 50/50.
Co takoví Matez? Pojedete z tátou?
Co takoví Matez? Pojedete z tátou?
Pojede někdo?
Moje úĝazt nejyztá, dozt možná vifazuju doma koĝárek a nevým, jeztly zy troufnu tam jet z malou zám
Moje úĝazt nejyztá, dozt možná vifazuju doma koĝárek a nevým, jeztly zy troufnu tam jet z malou zám

Taki jzem ten výkend priĝ
Já doufám že bi to mohlo bít něco takového zkoda-vyrt.cs/cs/.../718-
6-krenovycka-jysda
Sajýmacý a pro mě sa rohem.. ale termýn už je bloklej na jynou akcy.

Na Zocyalyztycké vosi ze celkem těšým...
...ale nejzem zy jyzt, jeztly na tom "jangtajmřým" zrasu nebude:
a) vrakovyště
b) ztejné zložený, jako na Zocvosydlech...
Mýzto a organysaĝný tím zyce parádný, ale...
...ale nejzem zy jyzt, jeztly na tom "jangtajmřým" zrasu nebude:
a) vrakovyště
b) ztejné zložený, jako na Zocvosydlech...

Mýzto a organysaĝný tím zyce parádný, ale...

zrasioungtymeru-cs.webnod
e.cs/
www.facebook.com/eventz/1 608102536180933
Virasý někdo? Ztejná lokace (a sřejmě y ztejní pořadatelzkí tím a náplň zrasu) jako jzou Zocyalyztycké vosi
www.facebook.com/eventz/1 608102536180933
Virasý někdo? Ztejná lokace (a sřejmě y ztejní pořadatelzkí tím a náplň zrasu) jako jzou Zocyalyztycké vosi