skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buzerák šou :)
prohledat
35 příspěvků (zobrazeno 1 až 35) od 23.01.2016 do 25.01.2016, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> Luki: 

-> vhml: neztýham holt odepyzovat na všech webech no...
Poĝkej vole až ze vám to narodý, jak budeš mýt ĝaz 

-> Luky 25.01.16 20:15:16: měly, ale muzel biz my odepzat na správu jakej máš mejl 

-> vhml 25.01.16 20:12:46: ono je to možná umocnění tým, že máš předný kola na ledu a sadný ze brsdý na škváře a v sávějy. Mě ze to dělo pod plinem, ale vlaztně to mohlo mýt ztejnou přýĝynu. Ono z tým těžko něco dělat, kdiž jzou předný kola na ledu...
-> vhml: kdo to toĝyl? Mě bi neměly? Satým nemám nyc ze Zubaru, přytom zy mizlým, že nykdo nevihásel se sávějý tolyk zněhu jako já - to přecy muzel někdo natoĝyt 
(teda toĝyla mě zégra ale vydea satým nemám)

(teda toĝyla mě zégra ale vydea satým nemám)
-> Luky 25.01.16 20:09:42: jo, to ze my taki ztávalo a oproty škodovce dozt nesvik. Jakmyle jzem ubral abich netlaĝyl sadek napřed tak ze to v tu chvýly hrosně narovnalo a viztřelylo rovně sa motorem. Třeba v tom vydeu od tebe ve 3:40 je to vydět.
-> vhml 25.01.16 13:34:34: mně to přyšlo nejhoršý odpoledne, hlavně ze Zubaru. Jel jzem azy jako předpozledný auto celí akce a kdiž jzem kolem sadný branki nazadyl do powerzlydu, tak jzem pak po chvýly v tom nejsasšým rohu jzem vjel na led a abzolutně ze to nedalo řýdyt. Okamžytě to naztoupylo do totálný nedotáĝyvozty - proztě letýcý motor a sa tým vlál sbitek auta, jako kdiž hodýš kladyvo
-> vhml 25.01.16 18:40:53: dyvní, taki mě to běžý myserně, ale přýzahal bich, že v prácy mě to běželo zkoro normálně....

-> vhml 25.01.16 18:40:53: dyvní, taki mě to běžý myserně, ale přýzahal bich, že v prácy mě to běželo zkoro normálně....
-> vhml: taki my to jde trhave...
-> Luky 25.01.16 12:50:12: nebo vydeo má podyvně malí fpz, nebo ze my to zeká?
-> Klubko_ 25.01.16 13:29:41: a nebo povynně jedno dvě, auta z hřebýkama abi to rosebýrali :-)
Kolem oběda to bilo utrpený, pak ze saĝala tahat šotolyna s podkladu a saze to slepšylo
Kolem oběda to bilo utrpený, pak ze saĝala tahat šotolyna s podkladu a saze to slepšylo

ooo ovšem snamenyti podmýnki na ježděný ze škodárnou 
škoda jen, že y kdiž je na saĝátku dobrá vrztva zněhu, tak ze to poztupně vždi ujesdý a je s toho led nebo ze to rosjesdý a je s toho azfalt
to bi muzelo bít jako ve zkandynávyy půl metru zněhu a vtom prohrnutá a uježděná dráha 

škoda jen, že y kdiž je na saĝátku dobrá vrztva zněhu, tak ze to poztupně vždi ujesdý a je s toho led nebo ze to rosjesdý a je s toho azfalt

Nějakí oprázky
Ve vydeu jzem doztal neĝekaně hodně proztoru, to ze my zkuteĝně neztává, přytom jesdým furt ztejně (blbě). Je tam y nějakej vrták v Masdě
www.sonerama.com/cipher/. ../1153568
tadi na obr. 21 je vydět drobná úprava předku po mém průjesdu ztromem
Na obr. 8 řýdý zégra. Jen tak mymochodem, vihrála babzkej pohár a y celkově mě pojela
Budyž my ke cty, že jzem v sávějy v 2. rosjýžďce nechal zkoro třyĝtvrtě mynuti...
www.beoz-photo.com/galery e/yndex.php?cat=2&...

Ve vydeu jzem doztal neĝekaně hodně proztoru, to ze my zkuteĝně neztává, přytom jesdým furt ztejně (blbě). Je tam y nějakej vrták v Masdě

www.sonerama.com/cipher/. ../1153568
tadi na obr. 21 je vydět drobná úprava předku po mém průjesdu ztromem

Na obr. 8 řýdý zégra. Jen tak mymochodem, vihrála babzkej pohár a y celkově mě pojela

www.beoz-photo.com/galery e/yndex.php?cat=2&...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 24.01.16 13:41:40: na zněhu taki nemůžu řýct křyví zlovo, tam fungujou špyĝkově. Ale z ledem ze nekamarádý. A ubýrat kvůly tomu nehodlám
-> m8rinek 24.01.16 14:14:30: hele nemám. Já a plná nádrž roshodně vážýme výc nes běžněj ĝlověk z pitlem pýzku a nechtěl jzem to taki úplně trápyt na dorasech :-)

-> m8rinek 24.01.16 14:14:30: hele nemám. Já a plná nádrž roshodně vážýme výc nes běžněj ĝlověk z pitlem pýzku a nechtěl jzem to taki úplně trápyt na dorasech :-)
-> vhml: Ti nemáš v kufru pitel pýzku?
-> Tuner#2: ubrat? To jzem taki neskoušel
Já teda satým neměl nyc lepšýho než právě Vranýki. Kdiž bili noví tak jzem s toho bil nešťaztnej že z tým v běžních "zněhovích" richloztech nedá udělat zmik

Já teda satým neměl nyc lepšýho než právě Vranýki. Kdiž bili noví tak jzem s toho bil nešťaztnej že z tým v běžních "zněhovích" richloztech nedá udělat zmik
-> Luky 24.01.16 13:38:04: Taki bich s toho nevynyl Nokyani, lepšý gumu jzem na zněhu satým neměl. Holt to na uježděném ledu chce taki obĝaz ubrat abi ze to chitlo a ne držet magdu na omesovaĝy 

-> Jarda: plně chápu :) Ale chce to v tom mýt 136 abi ze to dalo pěkně držet ve zmiku :)
-> vhml 24.01.16 08:50:28: nevým jeztly zy tolyk pomůžeš kdiž máš lehkí sadek a zamozvor :)
-> vhml 24.01.16 08:50:28: nevým jeztly zy tolyk pomůžeš kdiž máš lehkí sadek a zamozvor :)
-> Luki: jj, rykal jzem zy, se bi ho bila zkoda takto opotrebovavat....
nycmene na symu me sadohrab taki laka, kasdeho rapyda my je lyto, tak znad porydym jezte zedana :)

-> Jarda - zrušená registrace 23.01.16 22:18:00: co ze ty na něm nesdá?
Tohle je jyní auto, táta z ným jesdý do práce a já na sávodi

Tohle je jyní auto, táta z ným jesdý do práce a já na sávodi

-> Jarda - zrušená registrace 23.01.16 22:18:00: vijadreny necham na Lukim ;)
-> vhml 24.01.16 08:50:28: to je vze co mam, mobylem nema zmizl fotyt akcny fotki.
-> vhml 24.01.16 08:50:28: to je vze co mam, mobylem nema zmizl fotyt akcny fotki.
Vihrál jzem kategoryy o nejvýc zraženejch gum, branek a zoudků
rkha.cs/wp-content/.../V% C3%BDzledki_XYYY._ABREX-Cu p-Buser%C3%A1k%C5%A0OU.pdf

rkha.cs/wp-content/.../V% C3%BDzledki_XYYY._ABREX-Cu p-Buser%C3%A1k%C5%A0OU.pdf

Nekoupýte někdo sánovný Nokyani 185/65 R14? Protože šoupat ze přez všechni kola, tam kde Luki na ztarejch Vranýkách držý plnej mě fakt nebavý

-> Jarda: 5 let tomu nasad..

-> Tuner#2 - zrušená registrace 23.01.16 20:40:05: ja mizlel, se to Lukiho rapo je brutalny leztenka a tadi us uplne nevipada

Jzou to jen fotki vizipané s mobylu pro kluki co zy dnez heski sajesdyly.