skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest 2016 1.-3. 7. 2016
prohledat
685 příspěvků (zobrazeno 501 až 550) od 19.11.2015 do 14.10.2016, založil/a OndraKrupi
-> Eidy: -> Antony: pekne a kde sa da taka nalepka kupit
este mam kusok miesta na okne tak by som ho rad zaplnil

-> OndraKrupi: my machři co to lepíme poctivě... nám to prostě nejde z tej přenosky dolu :-D taky sem se s tim sral až sem to vokno chtěl rozbít...
-> Eidy: , Antony: pane jo, asi vas to budu muset naucit lepit, ale dekuju :-)
Já se přidávám k -> Eidymu: ta přenoska držela strašně, pomohla až horkovzduška. .
Nálepka už je na autě. Nejdřív jsem jí půl hodiny hledal, ale našel. Akorát mám připomínku k přenosný folii. Ta držela jako židovská víra, každý třetí písmenko šlo dolů i s přenoskou a dvakrát jsem to natrhnul.
-> Bobesh: jedno auto v predu jedno vzadu a jimbeam v strede 

-> Bobesh: Něco jsem slyšel, že prý auto na papíry nejezdí. 

-> Tomaso435 12.02.16 19:50:05: A japato asi uděláme? Papíry ještě nemá.
-> RadovanSkodovkar: no vyborne 

-> castrol: Dúfam, že ja
Robím už vodičák
Mal som prvú jazdu na cvičisku.. inštruktor mi povedal, že sa môžem odviezť domov
Tak v apríli teoreticky by som mohol mať papiere a potom už len niekoho nahovoriť na pekný výlet.. 

-> RadovanSkodovkar: a kto bude soferovat ?

-> Tomaso435: a možno aj ja svojím

-> Bobesh: a jimbeam svojím :-D

-> Bobesh: letos povinne i s autem!

-> Bobesh: Však jsi tam loni byl taky... Sice ne tak dlouho, jak by jsme si představovali, ale byl jsem rád, že jsi se alespoň zastavil pozdravit. 

Loni tam bylo auto beze mne,že bych letos přijel já bez auta?
Bez? Ne,to ne
Bílá už se tetelííííí

Zbyla mi jedna samolepka asi z loňskýho srazu, kterou už nebylo kam vylepit
Jo vlastně bylo
- z větší části užíván v práci

Druhá vylepena, webovky se na okno nevešly tak sem je hodil vejš :)
-> Tomaso435: a proč bych neměl? Něčím do práce jezdit musím, škodovky je škoda, když honda je dost často používána i k pracovním učelům
-> Joey 120 LS: .. proč máš hondu zrádče? 

-> Bukaj: napiš pak do zprávy kdy se ti to hodí
-> Tomaso435: objede to všechny srazy od jara do pohofest a částečně to funguje jako spotřebák (když honda stávkuje, což bude velmi brzy)
-> Joey 120 LS 07.02.16 18:07:09: Bych se měl někdy v týdnu stavit, což? I když auto mám u lakýry a bude hotové nejdřív za týden...
-> palinator: ále :-D
-> Tomaso435:
Já přijedu, letos i kdybych měl přiletět, ale technicky nie može byť Oct 1,6 porazit.
Asi ani nebudu soutěžit. 
Já přijedu, letos i kdybych měl přiletět, ale technicky nie može byť Oct 1,6 porazit.

-> palinator: zase ne ? 

-> Tomaso435:
Já letos určitě ne.
Já letos určitě ne.

-> palinator: lepší octa než nikdo :-D aspon ho s tou 1.6 dáte na sprintech všichni 

-> Tomaso435:
Ale Octu my nepotřebujem.
Ale Octu my nepotřebujem.

-> palinator: třeba já na tu nálepku ulovil jednoho pardubáka s octou :-D že prej si píše a dorazí :-D
-> Tomaso435:
Já myslel že bych taky zažádal o propagační samolepku, ale vzhledem ke stavu karoserie spotřebáku bych řek že by to bylo docela kontraproduktivní
Já myslel že bych taky zažádal o propagační samolepku, ale vzhledem ke stavu karoserie spotřebáku bych řek že by to bylo docela kontraproduktivní

-> Enggik: vono dělat tomu reklamu až po cestě na sraz je takový jako že s křížkem po funuse

-> Tomaso435: Přesně to jsem mu říkal dnes taky
Ale já bych měl pomlčet.

Ale já bych měl pomlčet.

-> Joey 120 LS: a jezdíš s ním nebo to je v garáži? 

první auto polepeno
uvidíme co pak na hondě, ta má menší okno tak snad to tam nějak vecpu

-> beastyLA - ten první 17.01.16 22:22:47:
Já? co já ?
to myslíš že když tam s něčim pomužu že si jako tam jedu vydělat? To je prostě zábava jak pro mě, tak pro návštěvníky. Pokecáš posedíš, pokoukáš po autech....

-> Jumbo: jestli tady nekdo na neco narazel, tak jedine hlavou do stolu a ocividne to zanechalo nemale nasledky... Tak ze bych tomu nevenoval pozornost 

-> beastyLA - ten první: Nějaké narážky na mou osobu?

-> beastyLA - ten první: nebylo par piveček?

-> OndraKrupi 17.01.16 20:47:15: o jídle a jiném obžertsvím. Dále o o neobhostoodírství sraz apd... či nebo jsem zase o nenanažranosti tvých kamarádů? tomaso, ... a jiných brńáků? co žerů nedjen benzíán ale i jídolo njako benál??
-> beastyLA - ten první: prosim te o cem tu mluvis?
-> beastyLA - ten první: -> OndraKrupi 11.01.16 12:21:22: -> OndraKrupi: a jak jsi na tompsychicky ty
mám 65 typů. ale co... poku d budeš jako 2 roky zpět za bednou, tak ...

Vyhlašujeme soutěž na provozovatele občerstvení na náš sraz Pohofest.
Provozujete? Víte o někom, kdo provozuje? Máte své favority?
Pište nám návrhy sem nebo na info@pohofest.cz do konce ledna.
Pokud vyhraje váš návrh, dostanete od nás cenu/dárek
Provozujete? Víte o někom, kdo provozuje? Máte své favority?
Pište nám návrhy sem nebo na info@pohofest.cz do konce ledna.
Pokud vyhraje váš návrh, dostanete od nás cenu/dárek
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 10.01.16 16:09:25: No, neřikám, že by nebyla dobrá - řekněme takový průměr, spíš mne štve, jak je úplně všude a je všude stejná - skoro jak u nějaké nadnárodní společnosti typu McDonald, nebo Lidl.
Točená zmrzka mívala to kouzlo, že v každém městě byla jiná - někde dobrá, jinde lepší, nebo horší a třeba jsem věděl, že v Mutějovicích mají jinou, než v sousední vsi.
Ale dnes, když v létě jedu někam na pinckovi a dám si párkrát zmrzku, tak po páté opočenské už bych byl rád za něco jiného - prostě vše se časem přejí.
Možná proto mám ze dvou hlavních zmrzlinových gigantů v ČR raději ToJe, než opočenskou - netroufnu si tvrdit, že je lepší, ale ta z Opočna je fakt všude, takže když si po třech opočenských dám jednu tojáckou, tak je to svátek
Samozřejmě, že nejlepší jsou zmrzky některých místních cukrářů a zmrzlinářů, kteří ji třeba nedělají "z pytliku", ale z čerstvého, zmrazeného či zavařeného ovoce.

Točená zmrzka mívala to kouzlo, že v každém městě byla jiná - někde dobrá, jinde lepší, nebo horší a třeba jsem věděl, že v Mutějovicích mají jinou, než v sousední vsi.
Ale dnes, když v létě jedu někam na pinckovi a dám si párkrát zmrzku, tak po páté opočenské už bych byl rád za něco jiného - prostě vše se časem přejí.
Možná proto mám ze dvou hlavních zmrzlinových gigantů v ČR raději ToJe, než opočenskou - netroufnu si tvrdit, že je lepší, ale ta z Opočna je fakt všude, takže když si po třech opočenských dám jednu tojáckou, tak je to svátek

Samozřejmě, že nejlepší jsou zmrzky některých místních cukrářů a zmrzlinářů, kteří ji třeba nedělají "z pytliku", ale z čerstvého, zmrazeného či zavařeného ovoce.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : snad by měla být pravá opočenská :-D
-> OndraKrupi: přijedu rád, jen mi napiš, jak jsi na tom psychicky
-> OndraKrupi: přijedu rád, jen mi napiš, jak jsi na tom psychicky

-> Bukaj: Ono je to dost o tom, jak tu zmrzlinu z toho prášku udělají a jestli tam přidají to, co opravdu mají. Někde je výborná, jinde může být nedobrá.
Nic proti místním, ale kdyby byla zmrzka, byl bych raději, aby to nebyla opočenská - nějak mi už leze krkem - mají jí úplně všude a není z nejlepších. Není nad zmrzky z malých cukráren, ke si dělají vlastní domácí a ne ty chemické z prášku...
(a do mne!
)

(a do mne!

-> OndraKrupi: To jako žádnej podnikatel s tou zmrzlinou (a že jich je, i s autama) nemá o takový kšeft zájem? Nevadí, zajedem si na ní případně na náměstí.
-> Antony: Já si to moc nepamatuju, ale myslím, že jsme je měli celkem bez problémů, i když makat se jim moc nechtělo. :)
-> StepaNoFUN: Ani slanina ani šunka bohužel... ale po ránu dobrý.
-> Antony: Já si to moc nepamatuju, ale myslím, že jsme je měli celkem bez problémů, i když makat se jim moc nechtělo. :)
-> StepaNoFUN: Ani slanina ani šunka bohužel... ale po ránu dobrý.
-> StepaNoFUN: na cibulce byly