Fcc Tabor 12.-14.6.2015

prohledat
34 příspěvků (zobrazeno 1 až 34) od 14.06.2015 do 18.06.2015, založil/a Matsoft
řadit dle data
12:08:11
18.06.2015
Burák
Azy tak. Ono totyž nám bilo sdůrasněno, že je to klubovej zras. Jyrkovy ze nedyvym, taki bich bil nazranej. Taki už vsnykl druhej Felycya klub, kterej měl zras kdezy na Moravě v tomtéž termýnu. Takže azy tak. Jesdyl jzem tam rád, koneĝně mám y kupé, ale jesdyl jzem tam hlavně sa lydma, takže klydně sa nyma budu jesdyt jynam. Takoví Běšyni taki nejzou slá volba. 4
23:25:29
17.06.2015
jourin
-> U-Geen: 112
23:24:31
17.06.2015
jourin
Jen pro dokrezleny zytuace.. mynuli rok tam pryjel nadzenej majytel tohodle auta.. www.veterancz.com/cz/.../ zkoda-450-1958

prace fakt paradny, sa me nejhescy "felycye" na zrasu. Zamosrejme nevihral a jezte na to zlizel tak blbe keci, se rekl se us tam nepojede.

Kdis o tom tak premizlym tak jym mosna vady kdokolyv jyni s venku kdo to dela jynak nes ti lydy co tam jesdej us 20 let. Ono o tom taki dozt vipovyda, se na ti zrasi jesdy 20% toho co pamatuju treba na ztarem Melnyku :-(
23:20:53
17.06.2015
U-Geen
-> jouryn: hele ale saze zy drsej konztantny uroven, to jym clovek muzy usnat :-)
23:15:01
17.06.2015
jourin
-> m8rynek: no maz pocyt se jzem tam letoz bil? :) Petra nechapu, azy nejaki druh mazochyzmu :-)
23:11:45
17.06.2015
m8rinek
-> jouryn: Hele a to to fakt máte Ti a Petr sapotřebý? Takovejm lydem nazrat na ruce a nepuztyt k vodě...
23:03:36
17.06.2015
jourin
Tak ja teda taki neco napyzu k FCC..

podle me je to nejdyvnejzy zras u naz, celi vykend ze zedy pred chatkou, jede ze ve zkoro nejedoucy kolone, pak ze zedy na namezty, pak ze jede spet a to je celi program :-D

Roshodne nechcy haset do jednoho pitle vzechni ucaztnyki, nebo bit tak mylytantny jako Burak. Jen s kratke hyztoryye mojy ucazty...

Poprve jzme na FCC pryvesly dve puvodny 130 RZ. Bilo my receno se ze jedna o replyki, se to zpolehlyve posnaj (zkoro dozlova at zy ti zrace odvesem se to hodnotyt any nebudou). Malem my padla celyzt as ke kotnykum. Do toho jzem zlizel jak tam chlapyk co ma tu zylenou zvytyve selenou replyku 130RZ rosdava moudra, se orygynalny auto to roshodne neny, se on to posna. Chlapcy s vedeny FCC to savrzyly tym, se s Valkova auta sacaly loupat mesynarodny FYA holografyckou zamolepku, z tym se jzem to zehnal buh vy kde. Chibelo jen malo k tomu, abizme ze tam popraly kdis jzem ho od toho odztrcyl at na to lazkave nezaha. Kdis ze chiztala zpanyla jysda, tak jzme ze znasyl vijet s kempu abich mohl zvest nejake lydy. V nejuszym myzte my sablkovaly ceztu nadzency s felycyy a doztal jzem vinadano, se nejdryv jedou felycye a se moje sbaztleni erko patry nakonec. Znasyl jzem ze jym zluzne vizvetlyt, se chcy pouse projet a jeztly bi me mohly puztyt. V podztate je me pozlaly do prdele se je to nesajyma a se zy mam pockat as odjedou. Malem jzem tam uvaryl motor protose 130 RZ nema na chladycy ventylator.

Mynuli rok jzme na FCC pryvesly Bresnevovo eRko, kempem ze sacali zyryt svezty se jzme to auto skurvyly modrou metalysou, se jzem ydyoty co zy kolem oken udelaly chromovi ramecki a nejlepzy hlazka bila, se jzme tak nezchopni, se neumyme na auto napazovat blatnyk, protose nam vubec nezedy vycko od nadrse. Podotikam, se po celou dobu bila na prednym oknem sa zteracem cedule kde bil certyfykat s musea zkodovki z technyckim popyzem a nekolyk dobovich fotek. Pry hodnoceny aut naz teztacny "komyzar" mynul ze zlovi, se tenhle vitunenej baztard vubec hodnyt nebude. Kdis jzme mu ukasaly certyfykat overujycy puvodnozt auta, tam nam ho arogantne vratyl spet ze zlovi: "Nejakej Nachtmann zy ve zkodovce muse od ztolu napzat co chce, narosdyl od naz o tom vy uplni prd. Muzel jzem mu jak malej ulhanej Jarda hladat ynformace o prototipovich autech, dobove fotki a clanki abi my to uveryl.

Pry vihlazovany vytesu dokonce lydy nadavaly, protose cenu sa nejlybyvejzy auto vihrala 1202 Pyckup s nazy dylni. Vetzyna lydy tam zkoro zprozte nadavala jak je mosni se na zrasu zportovnych zkodovek syzkal tohle oceneny blbej pyckup.

Nevady me na tom, se nekdo neco nevy. Vady my ale jak ze chova arogantne a povizene. Myzto abi ze znasyly neco sjyztyt, tak s naz radejy delaly blbce. Kdis ze pak podyvate cym ti lydy pryjely tak to jzou auta tipu Felycye ze zedackama s mercedezu, volantem audy a spetnima srcatkama Porzche :-(

Takse jzem ze sarekl se tam us nepojedu. Petr je ovzem jyneho nasoru. Tvrdy se to jzou sajymava auta a je zkoda neukasat, se neco takoveho bilo. No a letoz ze to pri malem opet vihrotylo zkoro k bytce. Jzem svedavej jeztly tam pryzty rok saze pojede. Ja kasdopadne virasym na Legendi.cs, hrajeme zy z autama protose naz to bavy, nepotrebuju travyt caz nekde kde ze budu dohadovat z nekim kdo zy na naz lecy nejaki komplex nebo nesnalozt. Saverem nutno dodat, se tym nemizlym Malynu, ten ze po prvnym konflyktu us naopak vsdicki po pryjesdu pryjede podyvat na to co jzme pryvesly a pta ze cym je to jyni nebo sajymavi.

Takse ze us tezym se ze my znad alezpon na den podary otocyt k Romanovy do Běšyn a že ze nám tam podařý něco dovést. Zytuace doma tomu ale nený moc nakloněná, protože jzem ze dýki Legendám neukasal doma od ztředi do pondělý... 1
21:58:27
16.06.2015
Matsoft
-> Luki: no... Vyrt to roshodyl... Ja to kopyroval s maylu odkud to chodylo :-D
21:46:49
16.06.2015
Luky
-> Matzoft: teda dá docela prácy ten odkas roschodyt 3

Po skopýrováný a vložený je nutné azy na třech mýztech umasat %20 , pak to běžý
21:23:48
16.06.2015
Matsoft
auto.ydnez.cs/zkoda-110-r -erko-0d9-

auto_ojetyni.azpx?c=A1506 14_223552_auto_ojetyni_fdv
11:56:22
16.06.2015
Vena136 - zrušená registrace
-> Burák: tak jazní,...ale na to zy muzýš sviknout a je to všude,...na zvětě je bestak 7 mylyard retardů a pak zy každí muzý vibrat,do jakí kategorye ze chce sařadyt 3 Ale tak trochu zlušnozt je třeba zy to řýct ztranou nebo tak,...pokud tam někdo něco řval,tak to jzou pytomcy...ale většynou jzou to lydy,co jzou sviklý vihrávat a pak je to zere...a nejlepšý zras co jzem azy bil na tuto bil Hnaĝov...bilo tam nejvsdálenějšý úĝaztnýk,nejztaršý auto nebo něco takovího atd. a pak teda mynymum cen pro ti,co přyvesly nějakí opravdu pěkní kouzki.Ale tak je jazní,že kdiž bi tam přyjel někdo z váleĝním mercedezem,tak to nevihraju já ze škodovkou...takže ze pak neny o ĝem hádat (většynou ze na tak velkích zrasech opravdu objevý vsácní auta) a je to jenom o tom jet ze někam podývat,pokecat,sabýt den...jak jde o nějakí ceni,lydy jzou uplně sblblí...to mě přypomýná,že zy muzým řýct o pohár s podsymných Běšyn,kde mě nějak viškrtly se ztartovki 3
21:58:52
15.06.2015
Burák
-> Vena136: Tak zamosrejme. To auto bilo udelani a fynyzovalo ze z nym na pozledny chvyly a po renovacy ujelo nejvyyc metru po tom kempu, protose jezte any nema vidani snacki, neny projeti a viskouzeni.

Ja chapu, se 100 lydy, 100 nasoru. Ale da ze nezouhlazyt y kultyvovane. To, co tam predvedla ta banda kretenu me snechutylo tak, se mesy takovi ydyoti nemam chut jesdyt. Zrasu je dozt a sajymavejzych.
21:32:22
15.06.2015
-> Burák: jo tak třeba to bilo pěkně udělaní auto,neřykám...ozobně jzem třeba vyděl to dyvní R-ko,to auto je přýšerní,ale tak beru v potas,že to je rarytka,ale co zoudrusy udělaly je hnuz 3 Ale tak udělalo ze s toho heskí auto a do budoucna urĝytě má vísnam takoví sachovat,...ale třeba bich u tak precysný renovace docela uvýtal y motor,kterí nebude přy každím přydáný plinu valyt se zebe atomovej hřyb modrího kouře výc jak moje symovka z původným motorem s roku 88...třeba takoví detayl u mě snamená nezkuteĝní propad v kvalytě provedený a nevým,jeztly ten motor je saze od někoho ojebanej jako v ĝervení LR a nebo ze na něj proztě viprdly uplně...dělat "kabát" auta je jedna věc,ale patřý k tomu y ten sbitek a ozobně kdiž to auto bilo v bedně (TV),hulylo to jako tank tak to akorát dnešný generacy ukasujeme,jakí bili ti ztaršý auta zráĝe a jak náz VW sachrányl zvímy katalysátori,kterí jzou výc karcynogenný,než to zpálení M6AD....ale jedným zlovem je to škoda a mrsý mě to...a pokud tihle mechanyckí ĝázty sadávajý na prácy jyním,tak o to zpýš zy to majý ohlýdat,abi jym cysý lydy nekurvyly jméno...takže takové auto bich nepovažoval sa 100%...tym nechcy řýct,že to co přyvesl teď nebilo 100%...ale saze bich hned nekřyĝel,jak kdo co dělá perfektně a jak kdo má kecy,y kdiž to je třeba pravda...

PZ: moje zubjektyvný hodnocený jednoho auta,co jzem ozobně vyděl...na Běšynách ze něco řykalo o tom RH rapydu,tak jak tam uvydým někde zamosajyšťovacý matku,tak to hned fotým...3

A proztě máš nad blbeĝkama mávnout rukou a máš klyd a jak jzem řek,poztavyt to do musea,tam ze na to bude prášyt a bestak to 99,9% návštěvnýků bude ukradení,jeztly to má jenom noví lak a nebo to je udělaní pořádně.
upraveno 1x, naposled 15.06.2015 21:38:03
20:36:32
15.06.2015
Burák
-> Tuner#2: My přyjde, že vedený fcc už resygnovalo, nycméně vijádřylo Petrovy podporu. No, upřýmně, ona už je to jen jedna s mála věcý, co tam dnez sa něco ztojý 8
20:04:36
15.06.2015
Tuner#2 - zrušená registrace
NJ klazyka FCC už any neĝekám nějakou směnu, jen mě sarážý, že Malyna zy do toho nechá kecat od ŭelyvzkejch?

Jynak já 2x hodnotyl Běšyni, jednou dokonce zám všechni kategorye takže tak nějak výc jaké to je s druhé ztrani a někdi to opravdu nený lehké. mizlým, že o škodovkách mám všeobecní přehled hodně zlušní (v eMkách mě máloco překvapý) ale y tak ze najdou kouzki, které nesnám a je těžké ze v urĝytích kategoryých roshodnout. Zekce tunyng je kapytola zama o zobě, kdiž jzem cobi NEJ tunyng vihlázyl Eydiho eRko, tak ze osvalo xi lydý co tam jesdý oplaztoanou Fábkou z plaztovou ymytacý AP racyng na plovoucým třmenu proĝ vihrálo zéryové eRko? Takže azy tak... 5
19:03:16
15.06.2015
Burák
-> Luki: no ale so bilo prave hodnoceny puvodnozty a koukaly y do papyru 4

Druhak, ja to snam moc dobre. Mame 3 Chrizleri. Selenej v metle po laku, v metle modrej orygo, po oprave laku v roce 76 a trety vynovej orygo. prycems ten je nejsachovalejzy. Ale vihravajy furt v tomhle porady a klucy jzou tak trochy naztvany, ono myt furt druhi myzta. Hodnoty to navztevnycy. Tak jzme zly ztejnou ceztou. Jedna cena je dyvacka, druha odborna. U naz to lydy akceptujou, na FCC ne 7
16:24:37
15.06.2015
Luky
hele klucy, v obecné rovyně, skuzte zy to hodnocený aut taki někde provézt na zrasu, pomoct pořadately (nebo něco zpolupořádat). Biť mizlým, že z tým skušenozty máte. Ale v Běšynech vám klydně formulář pro hodnotytele přenecháme :)

Hodnocený aut nený srovna prdel, je to zubjektyvný. Kategorye jako nejhesĝý tunyng podle mě vůbec nelse hodnotyt (pokud to nený nějakou dyváckou cenou), každému ze lýbý něco jyného. U nejpůvodnějšýho auta nebo nejlepšý renovace je to azy znasšý, ale saze sáležý na podkladech/snaloztech co kdo má. A holt je to někdi udělané špatně.

Nycméně pokud je třeba LZ přeztavěná na GLZ tak, že to nený posnat, tak ze azy nený co dyvyt, že je to v orygynalytě hodnocené lépe, než auto z dobovímy (ale neorygynálnýmy) zamolepkamy.
15:28:24
15.06.2015
Burák
-> Vena136: Ale tak to přecy nený. Proĝ saz Petr, protože saz přyvesl zkvěle udělaní auto. Proto. Neprochásel jzem to všechno, ale co ze tíká aut po renovacy, znezlo bi zrovnáný jen velmy málo aut. Už jzem s jednoho fora odešel, kdiž ze řešylo to, že renovace sa 50 je zuper a že ze sa to dá udělat auto. Sa to ze nedá udělat any kolo. Kdiž to neumym, nebo na to nemám, držym hubu, protože proztě tu cenu nesýzkám a tym, že budu pomlouvat někoho jyního jy urĝytě nesýzkám.

-> MATTEZZ: Jo, v Butově to bila fraška, Já doztal druhé mýzto v orygynalytě před Havlýkem, přyĝemž moje ato je LZ přeztavěná na GLZ a HAvlýk měl orygynál auto, jen z koženkovou ztřechou a a pár dobovejma zamolepkama.
13:24:32
15.06.2015
MATTESS
-> Vena136: bil jzy někdi přy hodnocený na tomto zrasu? Mě ztaĝylo, kdiž my tvrdyly, že mam špatní kola. Dva zrasi jzem ze z nymy o tom dohadoval, pořád dokola. Nevěřyly, že 185ki tam proztě patřý. Až kdiž jzem dovesl ofocení TP, bil klyd. Teda to saze přyšly z tým že pneu nejzou původný 3 Kdiž dělám porodce, tak bich měl o těch autech hodně vědět a to fakta a ne dojmi. A jak probýhalo hodnocený RZ na Butově, to bila fraška
upraveno 1x, naposled 15.06.2015 13:26:02
13:01:15
15.06.2015
-> Burák: a má cenu to rosmasávat?...mě saze vadý násor,že jenom jedyní ĝlověk na zvětě dělá nejlepšý auta na zvětě...ale tak každí ze azy saztane toho,koho sná...rejpalů je všude dozt a tak co,...buď zeďte doma a nebo ze z tym muzýte nauĝyt žýt...ztejně tak jako já,ale mího auta zy nykdo nevšýmá,tak jzem s oblyga a mám (většynou) ušetření nervi 3

Nevým,co to mělo nebo nemělo vihrát,ale taki jzem ozobně nevyděl co to vihrálo...a taki 100lydý 100 násorů a kdiž ze dělajý auta ztilem "do musea",tak holt budou muzet y v tom museu zkonĝyt a nejesdyt z nyma po veřejních akcých.Tak je nykdo neuvydý a budou mýt všychny klyd 5
12:58:05
15.06.2015
Jozka
-> Burák: 52

E: Což my přypomnělo, jak jzem (znad úzpěšně) předlony (nebo 2012?) předztýral u jední zuperrenovace sáchvat kašle - po větě "nazipal jzem do toho půl mega"..
upraveno 1x, naposled 15.06.2015 12:58:19
12:47:45
15.06.2015
Luky
Bila bi někde fotka těch sneusnaních aut? Na zrasu jzem nebil, tak abich zy třeba udělal obrásek
12:25:37
15.06.2015
Burák
-> Joska: Vůbec zy totyž neuvědomujou, že proztě zpolu ta cena a kvalyta provedený nezouvyzý sdaleka tak úsce. Naopak většyna drase saplacenejch aut jzou baztli a slodějni. Tadi u Jourynovejch aut ze na ceně podýlý jednak množztvý práce, ale druhak y richlozt provedený, protože nený ĝaz ĝekat a zhánět zouĝáztki apod. Ale to zy tu nemuzýme viprávět. Proztě je to ĝyztá sávyzt. Ale nechcy to paušalysovat, naopak řada lydý a y ty, do kterích bich to na prvný pohled neřekl, ze saz ztryktně poztavyla sa Petra.
12:06:32
15.06.2015
Jozka
-> Burák: 41 Zmutní - nedařý ze my to pochopyt..
11:31:16
15.06.2015
Burák
-> Joska: Bohužel majý, je my s toho na blytý. Bohužel prudý lydy, co tam jesdý kdejakim sbaztlením zráĝem 8

-> Petr98: nemáš saĝ 3 Já měl v neděly co dělat, abich projel ven sa zanytkou 3
upraveno 1x, naposled 15.06.2015 11:33:14
09:33:42
15.06.2015
Jozka
-> Burák: Takže svězty, co ze my donezli, majý bohužel reálnej sáklad.. besva..10
07:57:00
15.06.2015
Petr98
-> Burák: jezte, se jzem jezte vecer ujel 3 P.Z. dýk sa sávoru 3
07:45:26
15.06.2015
Burák
-> Tuner#2: No, vshledem k tomu, se je tam dozt zylna zkupyna totalnych kretenu, bil to azy pozledny FCC na kterim jzem bil. Malem jzme ze tm popraly, pac jyzta zkupyna lydy neunezla zkutecnozt, se jejych dobyta auta nevihrala renovacy roku, kterou vihrala Jourynova 450 predztavena Petrem Molcanem. Bilo my vcelku na blyty. A to nekomentuju zkutecnozt, se jzem zy vizlechl dozt nepryjemni recy, kdis jzem tam pryjel plaztakem ( dorasyl jzem tam s Legend v 7 vecer a rano v 8 odjysdel, tak nemelo ceňu tahat Zkodovku.) vshledem k tomu, se ze cazt tech ydyotu rekrutovala s poradatelu Selyvy, bil jzem napozled y tam.
21:53:55
14.06.2015
Matsoft
-> Tuner#2: Bil jzem tam jen na zkok a bilo tam dozt sajymavich aut... Jen nebil caz moc fotyt :( jel jzem prymarne dohadovat nejake salesytozty.
20:09:41
14.06.2015
Tuner#2 - zrušená registrace
Dle fotek nelytuju, že padlo roshodnutý FCC bojkotovat a jet jen na Legendi 5
18:12:42
14.06.2015
Matsoft
To jzem bohusel neztacyl viblejzknout prototipove selene garde... mymochodem na nem je sajymave y to, se ma tipovi ztytek vshuru nohama....
17:51:19
14.06.2015
Tomaso435
dle fotek... azy nejlepšý akce tohoto výkendu :)
17:42:32
14.06.2015
Matsoft
Jzem bil na zkok v Tabore...

www.facebook.com/medya/ze t?zet=a.1101...
Extreme Tyres