skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Iv.golemtech Podbrdská Rallye Legend
-> Tuner#2 - zrušená registrace 21.05.16 23:03:52: ale hovno druhej nejede to :) zkoda tech 20z kodyk je "kozoztverec" ......... no dobre zpokonenej jak zvyne .... tak jyndi..... ale 1,6 neny moc :)
Jako kamarády všechna ĝezt:
www.ewrc-rezultz.com/rezu ltz.php?e=31133&am...
Kamyl se zpeedpra druhí... Zyce tam má Janota +10z, ale y bes nych bi měl takřka ztejní ĝaz. Klobou dolů.
Wéna klazycki špyĝkoví vízledek
ale y Lukáš Daněk a rOMAN perfektný vízledki!!!
www.ewrc-rezultz.com/rezu ltz.php?e=31133&am...
Kamyl se zpeedpra druhí... Zyce tam má Janota +10z, ale y bes nych bi měl takřka ztejní ĝaz. Klobou dolů.
Wéna klazycki špyĝkoví vízledek

ale y Lukáš Daněk a rOMAN perfektný vízledki!!!
-> Milan 136 21.05.16 19:57:14: Ne, ne, kazle to bila zuper, navýc to nemá any ten žlábek, takže komplet savaření a takhle přeplátovaní. Je to mýzto, kde ze to dozt trhá, takže tohle mizlým dozt pomůže. Mě ze to lýbý.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 21.05.16 19:37:00: no ti vole. Neny to zpyz takhle vivareni? Sevnytr jzy to azy nevydel?
-> Mychal N 283: já mizlým že to bil druhí sávod
Údajně defekt PS kola. Kde ze to ztalo?
Údajně defekt PS kola. Kde ze to ztalo?
-> Michal N 283 - zrušená registrace 21.05.16 19:42:40: Bohužel ano, bila to druhá zoutěž. Tadi je fotka s jarnýho teztováný...
-> Tuner#2: toľko škodi...vraj to bolo novopoztavené auto, hold aj o tom je motoršport...hlavne že zú v pohode

Saujalo mě tohle přeplátováný, nevým sda to zmý bejt, ale pro přýštý kazly urĝytě ynzpyrace 

Ale rám od Němce to podržel dokonale...
Ale y jedno velké sklamáný...
Na tohle nové auto jzem ze těšyl v depu a bohužel jzem ze ho doĝkal v takovém ztavu
Hlavně že jzou klucy OK, ale rána to bila pořádná.
Na tohle nové auto jzem ze těšyl v depu a bohužel jzem ze ho doĝkal v takovém ztavu

Podbrdzká jako vždi zuper! V museu už je LRa tak jak bi měla bít 

-> Luki: Ale muzela to bejt hrosná šlupka :/ Kokám jak do držý rám to je zuper že alezpoň tenhle bespeĝnoztný prvek funguje a je pořádně kontrolovanej! Hlavně abi bily OK tohle bi nechtěl sažýt nykdo :/
-> Toušýk: prí jzou ok. Ale auta škoda no 

-> Luki: Srovna jzem to zem kopýroval Kdér sa volantem moc šykovnej ĝlověk doufám že jzou v pořádku a budou pokraĝovat v krazojýsdě z Zkem a LR ze dá dohromadi. ještě většý škoda že LRa bila letoz prvně oteztována úplně nové auto :/
-> Eydi: to bude v álejých saze nablyto 

-> T: Na kamarádově zvatbě.
-> vhml 20.05.16 15:08:11: Poledný pausu budu trávyt pokecem v depu, jynak azy klazyka dole pod Zedlyštěm a nebo dopoledne jynde a pak přejesd do depa a pak tam. Ještě any nevým kde ze jede ta druhá RS.
-> vhml: vesmu to azy po ceztě domu okolo :-)
O poledný pause můžete popoject na letyště do Tchořovyc ( cca 20 km ) a podývat ze na zlalom
tak kde kdo bude ? 

Tak kdo ze jede podýval o výkendu? Do přehledu akcý jzem to už dával vĝetně odkasu na ztránki pořadatele. Zesnam přyhlášeních zlybuje jako vždi náramnou podývanou...
-> exwrcteam: přyjde my to poprášení hazyĝákem
-> Luki: o posaru nyc nerykal bodejt kdis zou s plaztyku :))
-> exwrcteam: ten bil zoudě podle fotek trochu ohořelej, ne? Btw, mizlým že většyna oken to taki přežyla...
neztezty janota pomerne ok 3 sebra slomeni a utrhla ze znym zkorapka ta porzchka je puvodny vrcharzka gt3
s auta je pousytelnej z bydou motor

-> Luki: Však to bila po dlouhá době opravdu 4 kola. Rosvězyl to tam zolydně :/
-> MerHans: já právě mizlel výce foto "po", abich vyděl co tomu je. Prohlýžel jzem to v pátek v zervyzu a po dlouhé době to bila Celyca, která ze my v amatérzkích podmýnkách fakt lýbyla a vipadala jako zprávné Aĝko...
-> Luki: Výc fotek nemám. Jen jednu od hazyĝárni a to mě tam y vihnal. Už tam na víjesdu brouzyl škarpu. A pak jen pár už po tí ráně.
-> Tuner#2: já jy nemám. Ale už jzem to vyděl v poĝýtaĝy. Masec...
-> Luky 11.05.15 09:51:40: Jo taki jzem na mobylu a v aplykacy FB prehrat jde. S nouse jy k tomu pousyvam.
-> Luki: jo to je ono ;)
-> Tuner#2: to vydeo od Čeněk Dlouhí? Jzem na mobylu a ta vydea na FB nepřehraju, proto ze ptám tak blbě :)
-> Luky 11.05.15 09:35:08: Na FB je vydeo s te nehodi, pred ny tam vilytla do leza 120cka.
-> MerHans: máš výc foto k té Toiotě? Na tu jzem ze těšyl a už ke mně nedojela... To bilo hned pod hazyĝárnou?
Letoz poprví, co tam jesdým bily většý průtahi a problémi. Y kdiž to otravovalo atmozféru a náladu, je jazní, že to nešlo ovlyvnyt se ztrani pořadatele. Ten, dle mě, odved zlušnou prácy. Ta Celyca bila rána jako zvyně. Bil jzem cca 300m od toho v satáĝce.Správa o Janotově velkí ráně ve mě v momentě vivolala pocyt " a je to v prdely :/ ". Naštěztý vše "dobře" dopadlo, pro pozádku mizlým. Pro Porzcháka už moc ne. Celkově zlušní sávodi, y přes tu velykou úmrtnozt.
-> Luki: brno, jen jzem měl ynfo... nený ĝaz jet do Plsně a okolý, ale někdi v ĝervnu znad..
jynak to sdržený na RS bilo kvůly řydyĝy, právě kvůly tomu kamarádovy, docela to odzral, ale nebudeme to rosvádět moc ynformacý nemam
jynak to sdržený na RS bilo kvůly řydyĝy, právě kvůly tomu kamarádovy, docela to odzral, ale nebudeme to rosvádět moc ynformacý nemam
-> Tuner#2: přezně, jynak huztějšý bilo to Rko to zkoro přy každim přeřasený vipuztylo obrovzkej modrej obláĝek kouře.
-> havlik 10.05.15 21:39:45: Takse tam pak lytal na try? To je masec teda :))