skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Doksy Podzim 2014
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Je na čase, aby jste se zamysleli sami nad sebou místo urážení ostatních...
Zastavil:dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> michael: Ty jsi to moc nepochopil, co? Jinak viz plakát img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/.../7_5_179019__2014
-08-28_10-28-31_74.jpg
-> darklord: taky bych byl radeji za to, aby tam jezdily jen 742 a starsi, ale bohuzel financni stranka veci nas nuti k tomu akceptovat I novejsi modely. Ne ze by mezi nimi nebyla pekna auta, jsou, ale je to obcas des.
-> m8rinek: Ale to není jenom tuningový sraz je to sraz vozů značky Škoda.Také jsem tam vyhrál se sériovým vozem a smutno rozhodně nebylo...
-> Matsoft: To je dost smutný, když tuningovej sraz vyhraje seriová 105ka, ne? :D To ty ostatní tuningy musely bejt služný tuzingy, když je převálcoval nejnižší model fabriky :D.
-> Matsoft: Jezdím tam rád,ale za hodně aut,bych se já osobně styděl co je tam bohužel k vidění...
-> Matsoft: zraz kde je 10 peknych aut a zbytok ztuzene trojvalcove fabie a dehtove folcvagny bude bezne oznacovany za tuzing party, s tym uz nejde nic robit...
-> Pavel P..: predrazeny neni. Kemp stoji holej 35000. K tomu pripocitej pohary, samolepky, programy, stripterku, kapelu, a plno drobnosti a jsi s nakladama na cca 55000. Prijed na sobotu a uvidis sam. A ze to je jen tuzing bych netvrdil. Top oceneni dostala nadherna seriova 105 ve stavu "as new".
-> Matsoft: mě je to putna... já už tam jezdit nebudu, jednak vstupný je předražený a druhak je to tam už tuzing sraz.... pojedu max spotřebkou na kukačku a pokecat se známýma, jinak je to ztráta času a peněz.
-> Pavel P..: Pavliku, myslim, ze narust ze 116 aut na 190 je slusny, to ze se Doksy nevrati na vysluni, kdy tam jezdilo 400 aut je celkem jasne, ale kolem tech 170-200 aut je OK.
-> Řízek: neboj. Budou na folii jako obvykle. Jarni papirove byly jen z duvodu, ze jsme si nebyli jisti zda to po podzimu nebude propadak.
-> Matsoft: mě to stačilo loni na podzim.... poloprázdno, zajímavých aut že bych je spočítal na prstech jedný ruky a jinak samej VW koncern a nebo votuzený vrány....
-> Matsoft: hlavne vyřeš samolepky s pořadovym číslem 

-> Syny: no... hlavne, ze ty ses ukazal :-p
ALL: a vubec... prijedte a pak kritizujte
ALL: a vubec... prijedte a pak kritizujte
-> Matsoft 01.09.14 11:54:10: Mozna prave proto tam nebyl...
-> Jarda: bohuzel... plno lidi slibovalo jak plakat udelaj a nakonec se sesli dva lidi.....
-> Pavel P..: rekl ten, ktery tam nebyl.....
-> Pavel P..: Plne souhlasim!
-> Jarda: ted už to beztak je jen sraz votuzenejch octávek a VW koncernu takže nemá cenu se snažit tomu vrátit ten lesk a šmrnc co to mělo dřív.....
-> Matsoft: blbe auto na reklame
kdyby tam byl Tvuj bejvalej LUX, tak by to bylo lepsi :)

Sraz se nám pomalu, ale jistě blíží... a my si říkáme, zda jet SPANILOU JIZDU opět stejnou trasou (tj. DOKSY - Ralsko (Hradčany) - Mimoň - Ralsko (Kuřivody) - Bělá pod Bezdězem - Doksy) či vymyslet trasu novou. Bohužel vzhledem k poloze srazu není příliš mnoho možností, ale něco se našlo.... zde je navrhovaná trasa.... prosíme o připomínky....
www.mapy.cz/zakladni?plan ovani-...
www.mapy.cz/zakladni?plan ovani-...
-> THOMMY : uzaverka klidne 1.9. ovsem, aby treba byl jako plakat uverejnen v AUTOSPORT&TUNING, tak tak 10.8. nejpozdejc.
-> Matsoft: Pro info, je nějakej termín uzávěrky na posílání plakátů?
All: zanedlouho se na facebooku objevi anketa, zda byste byli pro, aby jeden sraz byl klasicky na Machaci a druhy sraz v roce u Jezera Cecelice. V Cecelicich je pekne podium, kemp je sice louka, nicmene celkem prostorny a urcite by zde bylo mozne vymyslet i jine souteze a program....
-> OndraKrupi: no ale puvodne to bylo taky pro stary feldy - novy feldy.... to ze je tam dost moderny mne trosku mrzi, ale vyvoj nezastavis a pri nakladech na sraz bohuzel novy auta zakazat nemuzes...
-> oppik: -> oppik 26.07.14 22:32:14:
-> myschaak AZNP K.Hora: ale já nemluvil o erku vůbec
-> Matsoft: jj doksy nejsou jako třeba pohofest, kde převažují starší auta, ale spíš novější a upravená 

-> Matsoft: to neber jako něco negativního,jen můj pohled na věc
-> Matsoft: ale kolik oproti dvojkovejm ochcávkám

-> myschaak AZNP K.Hora: proc? pekny erka tam jezdej 

-> oppik: když se podíváš na ty auta co se tam objevujou tak mi spíš to erko přijde scifi

-> Matsoft: kdyžtak tam dáš jinou škodovku
-> oppik: mas pravdu nicmene designove to je pouzitelne. Uvidime kdo co jeste posle. Nicmene zatim oboje se mi libi.
-> Matsoft 26.07.14 21:03:27: moc moderní
-> Matsoft: Asi jo, ale nepozdává se mi eRko jako by šplhalo na nákou horu..
nejak zlobi COREL ... stejny plakat vyexportovany z COREL 12... RGB
Mne osobne se více pozdava tato barevna interpretace, ale uvidime co na to autorka....
Mne osobne se více pozdava tato barevna interpretace, ale uvidime co na to autorka....
Soutěžní plakát č.1
Autorka nám poslala více variant.. časem uveřejním... X7 cmyk
Autorka nám poslala více variant.. časem uveřejním... X7 cmyk
-> havlik: jsem se ptal Romana co pouziva za font... Jinak to neni ofiko plakat... to jen abych to trochu rozhejbal... Ale jeko obslehnul jsem to zdatne...

-> Matsoft: trošku vykrádačka ne?
-> Luky: tak to se stejnak bude resit az a pokud neco bude
-> Matsoft: no, tim je potřeba začít, pak se tohle řeší dost těžko
Jasně, většina lidí to neřeší, ale pak se všichni hrozně diví... Řešte si to jak chcete, jen na to upozorňuju

-> Luky: jezis... ty ses detailista :-D to se nejak vymysli ;-)
-> Matsoft: nevím jak to máte právně ošetřený, odporučuju k tomu mít smlouvu o dílo, kde autor stvrdí, že pořadatel srazu je oprávněn ten plakát užít...
Vyhlasujeme malou soutez.... Cilem je vytvorit plakat na nas sraz. Cenou budiz volny vjezd na sraz + prekvapeni....
Podminky:
Format A4 - je jedno zda portrait ci landscape (proste muze byt na stojaka i lezet)
Editovatelny soubor ve vrstvach - CDR, Photoshop, GIMP, atd.. pismo neprevedene na krivky
Radeji "dobove" prislusny Š110r - Š136
soubory zasilat na skodatuningdoksy@seznam.c z a lepe jeste kopii na mates128@post.cz
DIKY
Podminky:
Format A4 - je jedno zda portrait ci landscape (proste muze byt na stojaka i lezet)
Editovatelny soubor ve vrstvach - CDR, Photoshop, GIMP, atd.. pismo neprevedene na krivky
Radeji "dobove" prislusny Š110r - Š136
soubory zasilat na skodatuningdoksy@seznam.c z a lepe jeste kopii na mates128@post.cz
DIKY
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Je na čase, aby jste se zamysleli sami nad sebou místo urážení ostatních...