skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Koráb 31.5.2014 Edda cup
prohledat
46 příspěvků (zobrazeno 1 až 46) od 27.05.2014 do 07.06.2016, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> MerHanz: Já časy nějak nezkoumal, ale bylo na něj pěkný pokoukání. 

-> ochoda: V sobotu to nahoře poslal do 21 tak odvážně, že jsem přemejšlely o odstupu od svodidel :D :D A vůbec se snažil dost schopně i na časech to bylo vidět.
-> MerHanz 06.06.16 06:54:05: Ne, ne tmavě modrý 

-> MerHanz: To můžu jen potvrdit, jelo to moc hezky.
-> Tuner#2: Já když to viděl na okruhu tak se v těch zatáčkách podle mě strašně trápil, přišlo mi to hrozně nedotáčivý. Ale jinak odpal to má brutální.
-> Tuner#2: Já když to viděl na okruhu tak se v těch zatáčkách podle mě strašně trápil, přišlo mi to hrozně nedotáčivý. Ale jinak odpal to má brutální.
-> MerHanz: Lukáš Studený. Před pár lety jezdil Šímasprint. Už tam dost vynikal...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 05.06.16 20:43:09: Erko 1150... nemyslíš Studenýho ?? Takový žluto-bílí ( pokud se to dalo nazývat žlutou ) Ten to válel solidně i v Ústí.
-> ochoda 05.06.16 22:55:18: Ta byla slabší než ta druhá, ale podvozkově myslím velmi dobré co jsem viděl ve vracáku v lese.
-> Tuner#2: img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/.../7_5_178449__2016
-06-04_22-16-51_29.jpg ...tutok
-> ochoda 05.06.16 22:26:29: Záleží jakou myslíš, ale jedna z nich jela rovnocené časy co Kučerovo EVO, takže to vypovídá o všem...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 04.06.16 22:16:51: Ty hele, jak jela ta bugynka podle tebe? Já ji viděl jezdit v Mýtě a nepřišlo mi, že by to mělo nějaký extra jízdní vlastnosti.
-> vhml: Já sem na to minule čuměl, ale moc sem tam toho právě nevykoukal. Díky 

-> ochoda 05.06.16 20:49:12: namísto řetězovýho kolečka je nějaká převlečná spojka na hřídel převodovky. Ta je z nějakýho VW a celá slouží jen jako předvolba stálého převodu a diferák.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 05.06.16 20:43:09: no ani se nedivim, to turbo je fakt maličký a na takovej motor musí víc vzduchu omezit než natlačit. Někde mi tu leží takový sranda turbíčko z třívalcovýho traktůrku a je větší.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 05.06.16 20:43:09: no ani se nedivim, to turbo je fakt maličký a na takovej motor musí víc vzduchu omezit než natlačit. Někde mi tu leží takový sranda turbíčko z třívalcovýho traktůrku a je větší.
-> Tuner#2: Joo to si možná pamatuju. ...nevim jesi to není nějaký tajný know-how, ale předpokládám, že na hřídeli ze špajzu je asi ozubený kolo a na to je řetězem přenášenej víkon motoru že?
-> vhml 05.06.16 20:24:42: Ale zatím to nefunguje úplně optimálně, má to menší výkon než ten červenej bez turba.
Srnskýmu to jede parádně, ale motoricky nejlepší byl ten červený litr + to eRko 1150
-> ochoda 05.06.16 20:38:31: JJ psal jsem to tady už kdysi
Srnskýmu to jede parádně, ale motoricky nejlepší byl ten červený litr + to eRko 1150

-> ochoda 05.06.16 20:38:31: JJ psal jsem to tady už kdysi

-> vhml: Hele oni tam maj moto špajz i normální pick-upovej žejo?
Já byl dneska asi na hodinku před obědem a docela pěkný. Ranní dešť úspěšně oddělil závodníky od účastníků. Ze škodovek mi nejvíc asi zaujal Srnský, kterýmu to naoko možná jede ještě víc než Krejčímu ( i když podle skupin asi může jet vyšší objem ).
A potom tradičně pikapy. Červenej je teda strašná zbastlenina, ale zelenej už je pěknej kousek a hlavně mě dostalo, že to k moto motoru má ještě i intercooler a malinký turbíčko jak z dětský hračky.
A potom tradičně pikapy. Červenej je teda strašná zbastlenina, ale zelenej už je pěknej kousek a hlavně mě dostalo, že to k moto motoru má ještě i intercooler a malinký turbíčko jak z dětský hračky.
-> vhml 04.06.16 22:48:33: Viděl jsem v příslušném tématu o tom poloautu, ale na závodech se samozřejmě slicky jezdí 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 04.06.16 22:40:22: hele třeba na sériových gumách je mezi čistou stoupou a průletama bokem rozdíl necelá sekunda :-) Když to gumy prostě neunesou, tak je k tomu nemá cenu nutit :-) Se slikem je to samozřejmě jiný.
-> vhml 04.06.16 22:33:45: Tak čas se nedělá jízdou bokem...
ale jinak Janota s 911tkou, Míra Černý taky pěkně ve čtyřce a jak sprchlo, tak Bohoušek a v podstatě všechny škodovky to rovnali ještě na trojku po startu - Srnský musel úplně zaklapnout jak se mu to na trojku rozházelo na nerovnostech za startem. Takže bylo opravdu na co koukat.
ale jinak Janota s 911tkou, Míra Černý taky pěkně ve čtyřce a jak sprchlo, tak Bohoušek a v podstatě všechny škodovky to rovnali ještě na trojku po startu - Srnský musel úplně zaklapnout jak se mu to na trojku rozházelo na nerovnostech za startem. Takže bylo opravdu na co koukat.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 04.06.16 22:16:27: my to máme nejdál, tak jsme nedorazili
Jdeme zítra. Předpokládám, že bokem opět nikdo? :-)

Jdeme zítra. Předpokládám, že bokem opět nikdo? :-)
-> Sejki - zrušená registrace 04.06.16 22:28:38: To je v USA velká gumařská firma, dělají vše 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 04.06.16 22:20:20: to ja znam jen z dragstru, ale ze to delaj i na sportovni auta jsem nevedel...
Tohle se v Evropě moc nevidí
tak měkkou směs jsem ještě neviděl, to toho zajel nehet jak do másla.

Místama sice sněžilo, ale na dobré náladě to neubralo 

Tak kdo byl letos?
Parádní akce jako vždy, setkání s řadou přátel a SUPER pokoukání a atmosféra...
Parádní akce jako vždy, setkání s řadou přátel a SUPER pokoukání a atmosféra...
-> Bery 01.06.14 07:08:02: JJ to razeni ma fakt vymakane a zpiva to hezky. 

-> Tuner#2: Jak se to Bohouška auto poslouchalo?Pěkná muzika,co!ta převodovka je pecka,motor taky:-)
Nádherná akce, perfektní pokoukání zakončené pokecem s Bohouškem, Vosmekem, Svobodou a spol. jak jinak než o Škodovkách 

-> vhml 28.05.14 20:11:02: Mam na to jiny nazor 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 28.05.14 17:17:08: jako já chápu že to je rychlý, ale koukat se na to prostě nedá 

-> vhml 28.05.14 07:29:13: Nemyslím si, že lidi jako Černý, Bohoušek, Srnský apod. jezdí nudně. Holt ne každý vyznává na zadek jiný gumy, aby to šlo bokem
Každopádně díky za info 

Depo je od koupaliště na hlavní směrem ke Kdyni. mapy.cz/
Doject ideálně po tý hnědy cestě ( normálně asfaltka ) od severo západu, jinak si šlápneš pěšky až od Kdyně.
Na dívání zatáčky 2-5 , ostatní jsou blbě přístupný ( šlápneš si slušně do kopce a ani tam není na koukání místo )
Ale při Edda Cupu tam stejně každej jede neuvěřitelně nudnou stopu, takže na koukání ideálně depo a start.
Doject ideálně po tý hnědy cestě ( normálně asfaltka ) od severo západu, jinak si šlápneš pěšky až od Kdyně.
Na dívání zatáčky 2-5 , ostatní jsou blbě přístupný ( šlápneš si slušně do kopce a ani tam není na koukání místo )
Ale při Edda Cupu tam stejně každej jede neuvěřitelně nudnou stopu, takže na koukání ideálně depo a start.
www.edda.cz/mscrdovrchu/i
ndex.php?m=novinky/...
Jede někdo? Docela uvažuju, že bych zajel.
Odkud (z kterého směru) na místo nejlépe dojet, kde jde auto zaparkovat a jak daleko je to potom na nějaké slušné divácké místo kde půjde i fotit? Dozazy asi na vhml, který je tam jak doma.
BTW: kde bývá depo?
Jede někdo? Docela uvažuju, že bych zajel.
Odkud (z kterého směru) na místo nejlépe dojet, kde jde auto zaparkovat a jak daleko je to potom na nějaké slušné divácké místo kde půjde i fotit? Dozazy asi na vhml, který je tam jak doma.
BTW: kde bývá depo?