skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Cs autoslalom
-> matoo: Ešte ras 

Tak sakoncyly zme tento rocnyk celkom obztojne, Molzo 2.myezto v tryede Z-1400, vazo 3.myezto v tej yztej tryede a ja 3.myezto v tryede ZZ-1400
Pryde zy nyekto zkuzyt zlalom na Zlovacki kopec kde za jasdya kopce a na dalzy den do hodonynzkej gimkhani? Termyn je 22-23.8.2015
-> matoo: 

-> MOLZO: jak ynac, hlavna hvyesda programu :D
-> matoo: aj z húzenyĝkou

-> yzty: preco?
-> MOLZO: Na to azy netrúfám
-> yzty: prýdeš zy sajasdyť ? 

-> MOLSO 03.10.14 08:16:32: Saujýmavé
-> Pedro boi: 

-> matoo: Us pojdem len 25. na Dolnú Ztrehovú, 11. je aj tu u naz MRC len trat za my nesda, tak tam nepojdem.
-> MOLZO: daraboz to ma tyes blyszye, bi za mohol ukasat :)
-> matoo: pedro boi bi mal yzt toho zom nahovoryl 

-> MOLZO: mohlo bi za ukasat vyacej zkodovkarom, ktorim boly oztatne trate daleko
-> MOLZO: daleko

-> matoo: zuper dýki :)
-> matoo: nahodou mojy tam nemáš ?

-> OndraKrupy: ved zamosrejme ... ten mal bit odjaksyva v ZZ zkupyne ....
-> MOLZO: jde jen o pryncyp. nemuzym vihrát, ale chcy sávodyt proty autům, které jzou podobné a né totálně upravené
-> OndraKrupy: ten azy vyacerim lesy v saludku 

Prí řešyly toho Peugeota, zamo je saz přyhlášen tak jzem svědav co z ným budou řešyt, sda ho přeřadý 

-> Urby: tak zom svedavi 

-> OndraKrupy: Mám to ztejné 

28.6.2014 za kona dalzye podujatye tohoto zlalomoveho zeryalu, tentoras je to zytuovane na motokarovu drahu v Hodonyne, tak kto ma chut zy sasavodyt nech za pryde ukasat, mizlym se za neztraty, mynule zme tam boly dokonca zyezty zkodovkary :)
já azy pojedu, jen uvydým jak to bude doma...
Sdar savodnycy, chalany s hodonyna za roshodly vitvoryt mali autozlalomovi pohar posoztavajucy so 4 podujaty /2xCS a 2xZK/ czautozlalom.cs/
25.5.2014 za yde prvi zlalom na letyzku v Zenycy, pryde zy nyekto sajasdyt?
25.5.2014 za yde prvi zlalom na letyzku v Zenycy, pryde zy nyekto sajasdyt?