skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Legendy v Bohnickém parku
Start 24 hodin Le Mans sleduje celá rodinka 

Mě něfoťte, já jsem v práci!!! Slečna vyrazila na své motorce na nákup jen tak v pantoflích 

Kdo dneska nebyl v Bohnicích tak prohloupil... bylo to fakt luxus.
-> Nwkt 13.06.15 21:11:13:
Akce luxusni, skvele jsem si to uzil vcetne vecerniho foceni s pevnym sklem, cekacka na jidlo cca. 3 min. (M@rtine diky) nasranost nekterych lidi k nezaplaceni
Pavilon cislo 2 predplacen, tak co si vice prat 

Akce luxusni, skvele jsem si to uzil vcetne vecerniho foceni s pevnym sklem, cekacka na jidlo cca. 3 min. (M@rtine diky) nasranost nekterych lidi k nezaplaceni

-> vhml 13.06.15 20:53:42: Prej na hodinu, jsme měli jídlo za 5 minut. Sice nám málem rozbili držku, ale měli jsme

Běšiny na Legendách

Ceny v pohode, fronty na hodinu, takze zítra svaciny sebou. My jsme jeli na motorce a paradne jsme si uzili prutrz přes Prahu v 6. A od Berouna sluničko.
-> Syny: Přesně :)))
-> rOMAN: Mas mit s sebou 4 obaleny smazeny rizky mezi chlebem a petku s vodou 

-> m8rinek: ceny podle me v pohodě, bejvá to horší ale fronty hrozny...
-> rOMAN: To by mi asi zas tak neva, jedu tam kvuli autům, ne kvůli žrádlu a aspoň neutratim raketu, protože předpokládám, že by to tam bylo solidně napálený...
-> rOMAN: Přesně, to bylo strašný. Jinak super akce, krásný auta, počasí fajn 

Ale stanky s potravou a pitim byla tragedie.... sel jsem pryc hladovej a ziznivej takze i nasranej :)
Hlásím návrat domů.
Parádní akce. Počasí vyšlo jen tak tak.
Cestou domu brutální průtrže.
Přijedeme do ČB a sucho
Parádní akce. Počasí vyšlo jen tak tak.
Cestou domu brutální průtrže.
Přijedeme do ČB a sucho

-> Burák 11.06.15 23:53:19: blok.,hlava, naky pneumatiky, atd. Nic velkyho
-> vhml: -> m8rinek: Kolik toho je? Ja jen, ze do te placate veci se vejde tak krabicka od sirek max 

-> Jarda: To bys konečně mohl...
-> m8rinek: jsem myslel, ze uz bych si od tebe vzal ty podlozky, ale asi budeme jen v sobotu :(
-> vhml 11.06.15 14:26:55: jak uvádí - do navigace zadejte Ústavní 91 :-)
-> vhml: Asi by šlo..;)
-> m8rinek 11.06.15 14:32:58: Burákův žaboužroutí stánek?
-> vhml: a zmákneš mi ty cajky u někoho nechat? :D
-> m8rinek 11.06.15 14:28:45: Jen sobota.
-> vhml: Budeš i na neděli, nebo jen SO?
V kterejch místech to přesně je a kde parkovat? Já to z jejich webu úplně nepochopil. Díky
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A pak ještě tuhle:
Já tam budu v sobotu do oběda +- možná něco přes a pak se chci přesunout do Tábora na FCC. V neděli dopoledne se tam vrátim.
Já tam budu v sobotu do oběda +- možná něco přes a pak se chci přesunout do Tábora na FCC. V neděli dopoledne se tam vrátim.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Budu tam mít na starosti stánek Simcaklubu a budu tam mít tuhle fešandu
My jedem v sobotu
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 09.06.15 21:38:48: OK
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 08.06.15 20:59:55: V neděli asi nikdo, když to tady tak sleduju. Program si můžeš nastudovat zde: www.legendy.cz/program/20 15 a stejně na tak velkém place jako jsou Bohnice nestihneš být všude... Je to tak lepší? Konkrétně jsem odpověděl přesně na to na co se ptáš
P.S. V neděli hlásí hnusně, takže prostě sobota je zatím dle předpovědi ve všem lepší
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 08.06.15 20:59:55: V neděli asi nikdo, když to tady tak sleduju. Program si můžeš nastudovat zde: www.legendy.cz/program/20 15 a stejně na tak velkém place jako jsou Bohnice nestihneš být všude... Je to tak lepší? Konkrétně jsem odpověděl přesně na to na co se ptáš

P.S. V neděli hlásí hnusně, takže prostě sobota je zatím dle předpovědi ve všem lepší

-> Tuner#2 - zrušená registrace 09.06.15 17:40:23: Ono by stačilo, když už na mě chceš reagovat, tak reagovat na položenou otázku a ne si mlet svoje bez ohledu na to, na co se ptám. 

ja du gratis 

ikdybych měl zruinovat rozpočet tak na tuhle akci jedu
.Poněvadž se na žádnou akci za celej rok nedostanu.

konecne vyuziju clenstvi v RKHA pac s kartickou automotoklubu sleva 50% 

-> jourin 09.06.15 20:21:35: Já netvrdím, že to je výdělečná akce. Ale za to vlezný jsem loni konstatoval, že to bylo sice hezký, ale letos nejedu... Možná tak příští rok, či za 2 roky...